Regidors de Canals visiten l’Ivaj i la planta de residus d’Alfama d’Algímia

Els regidors de Joventut, Urbanisme i Participació Ciutadana de l’ Ajuntament de Canals, Ricardo Requena, Manu Sanchis i Andreu Lluch, van visitar l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per entrevistar-se amb el Secretari General Jesús Martí.

El motiu no era altre que posar damunt la taula tot allò referent a l’obra inclosa dintre del «Pla Camps» de 2009 amb el que a Canals entre d’altres, es va encetar l’obra de l’auditori municipal que a hores d’ara continua sense acabar a la zona industrial Les Moles I, junt al Cementeri Municipal.

A la reunió, a la que també van assistir tècnics de l’Administració Pública, es va parlar dels terminis que resten per a poder executar l’última de les fases necessàries d’aquesta obra, dels fons amb els que l’Ajuntament de Canals compta per a tirar endavant amb el projecte i sobre tot, de l’adequació dels canvis, que després de les reunions que durant l’any 2016 ha mantingut l’Ajuntament amb les bandes de música del municipi, caldria fer respecte del projecte inicial.

Ricardo Requena manifestava que “després d’aquest any de treball per part del departament d’Urbanisme, l’Equip de Govern Local ja té consensuat un projecte que finalitzarà l’obra en una tercera i última fase i que deixarà l’espai principal de l’auditori condicionat totalment i que agrada, dins de les possibilitats existents, a uns i a altres”. Ara, continuava dient el regidor “resten certs tràmits administratius, per part de les dues institucions, IVAJ i Ajuntament, però malgrat a això esperem que per a 2017 estiga tot en ordre per a poder posar en marxa aquesta última fase que finalitze este projecte després de tants anys”.

Manu Sanchis, regidor delegat de l’àrea d’Urbanisme, va recordar a l’IVAJ que ”aquest projecte va nàixer d’un pla que amb fons públics valencians havia de sufragar-se integrament per la Generalitat Valenciana i que, per tant, si ara no hi havia diners per a deixar-lo com correspon, ha de ser l’Administració Autonòmica qui en un pròxims exercicis assolisca allò que reste per ja d’una vegada s’acabe el projecte actual d’ este auditori municipal”.

Després d’esta visita a l’ IVAJ, els regidors de l’ Ajuntament de Canals van visitar la planta de residus d’ Algímia d’ Alfara, per d’ aquesta manera, tancar el que ha sigut el projecte de conscienciació medi ambiental dut a terme durant vora un mes entre els escolars de la localitat.  Aquest mateix dia els escolars del CEIP Calixte III visitaren també la planta de residus donant per conclòs el projecte que ha portat a tota la comunitat educativa de Canals a veure, in situ, el tractament dels nostres residus urbans.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − once =