Èxit del primer encontre d’atletisme per a persones amb diversitat funcional a Xàtiva

SONY DSC

El Centre Ocupacional La Costera, junt a la coordinadora de centres ocupacionals, COPAVA, ha organitzat el I Encontre d’Atletisme per a Persones amb Diversitat Funcional de la temporada 2016-2017. Encontre que va reunir a mes de 200 atletes de 22 centres de tota la província de València en la jornada d’ahir dimecres.

SONY DSC

L’encontre va començar a les 11 del matí a les sèries de relleus 4×100 i va finalitzar al voltant de les 13.00 amb les sèries oficials de 100 metres en categoria femenina i masculina. Matí on a més d’aquestes dues proves se’n disputaren d’altres oficials però també adaptades per a col·lectius de persones amb més discapacitat, proves com 10 m. assistida, 25 i 50 metres, 400 m marxa o llançament de solf-boll i bot de longitud sense carrera

No és la primer vegada que el centre de Xàtiva organitza aquest tipus d’encontres, de fet, la temporada passada en les mateixes dates també va organitzar un semblant. L’encontre s’ha disputat a la Ciutat de l’Esport que l’Ajuntament de Xàtiva va cedir per a la celebració del mateix.

Aquest ha estat el primer encontre de tres que es disputaran al llarg de la temporada, un a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Torrent i l’altre a les pistes del Riu Túria també a la citat de València.

SONY DSC

Des del centre ocupacional La Costera, organitzador de la competició, s’han mostrat satisfets per com s’ha desenvolupat, pel nivell mostrat i sobretot per la gran afluència de gent, tant participants com de públic assistent. A més també es va voler agrair la col·laboració de l’IES La Costera de Xàtiva per aportar el nombre de voluntaris del mòdul de TASOC necessari per a que events com aquests es porten a terme i evidentment a ASPRMIVISE.

Així mateix, des del CO La Costera de Xàtiva, es comentava ja acabat l’encontre, “la importància de continuar organitzant activitats com aquestes en el nostre col·lectiu. Al final el que aconseguim és motivar a la gent a fer esport, amb totes les repercussions positives que açò comporta per a la persona. Per això des del nostre centre no deixarem mai de fomentar aquestos encontres si tenen com a objectiu final la millora del xaval”. Continuava amb paraules d’agraïment per a tots els que han fet possible aquest campionat, sobretot a l’Ajuntament de Xàtiva , als alumnes de l’IES La Costera, als centres participants per l’esforç que han fet en vindre a competir en aquest encontre”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + catorce =