Recepció oficial a Laura Vidal i Martí, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019

L’alcalde Roger Cerdà i la corporació municipal reben a la Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2019 així com a la seua Cort d’Honor i acompanyants

No han passat ni 24 hores des de la seua elecció i ja ha protagonitzat el seu primer acte oficial. Laura Vidal i Martí, reina de la Fira d’Agost 2019, ha sigut rebuda oficialment a l’Ajuntament de Xàtiva aquest migdia. La nova reina, acompanyada per les seues dames i acompanyants, ha pogut saludar a l’alcalde Roger Cerdà, així com a una representació de la Corporació Municipal.

reina-de-la-fira-6-diaridigital.esLaura ha donat mostres de la seua simpatia i afabilitat. La nova reina s’ha mostrat emocionada per la seua elecció, així com conscient de la importància i visibilitat del càrrec.

A Laura l’ha acompanyat en aquest acte la seua Cort d’Honor, Belén Soriano i Megias, Violeta Sanchis i Colomer, Andrea Vidal i Montesinos, i Rebeca Marras i Segura; i als acompanyants, David Taengua i Agustí, Joaquin Correas i Ventura, Josep Mallea i Sanchis, Jorge Maravé i Esteve, i Borja Sanchis i Garcia.

reina-de-la-fira-4-diaridigital.es

reina-de-la-fira-2-diaridigital.es

reina-de-la-fira-3-diaridigital.es

reina-de-la-fira-5-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − seis =