El COR uneix tradicions de Sant Joan amb bones pràctiques ambientals

• Llança a més el concurs per a xarxes socials ‘Desitjos de Sant Joan’, animant a les i els participants a pujar una foto d’un comportament responsable en la nit de Sant Joan o un desig ambiental amb el hashtag #DesitjosdeSantJoan. El COR regalarà sets de camisetes a les que més difusió aconsegueixen.

Consorci per a la Gestió de Residus V5-COR | 21.06.2019.- Banyar-se la nit de Sant Joan a la platja i no trobar plàstics o saltar set vegades el foc i no punxar-se amb vidres són alguns dels desitjos del Consorci per a la Gestió de Residus per a una de les nits més màgiques de l’any com és Sant Joan. Per això, per tal de passar una nit divertida i alhora responsable, el COR llança una campanya de conscienciació, amb un decàleg de bones pràctiques i un concurs en xarxes socials per animar a la sensibilització.

Des de consells com apagar bé el foc o evitar l’ús de coberteria que en trencar-se puga ser tallant, el COR ofereix en el seu compendi d’idees per gaudir d’aquesta nit deixant la platja neta i sense brutícia.

A més, llança el concurs per a xarxes socials ‘Desitjos de Sant Joan’, animant a les i els participants a pujar una foto que mostre una acció responsable en la nit de Sant Joan o un desig ambiental amb el hashtag #DesitjosdeSantJoan. El COR regalarà sets de camisetes a les que més difusió aconsegueixen. La participació és oberta a totes les xarxes socials on és present el COR: Facebook, Twitter i Instagram.

Amb aquesta campanya, el COR vol donar suport a les campanyes habituals per Sant Joan de pobles o ciutats costaneres de la seua xarxa consorciada com Oliva, Gandia o Xeraco, servint de reforç als respectius Ajuntaments i difonent un missatge de respecte.

sant-joan-cor

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 8 =