La Cort estarà conformada per Paula, Sandra, Andrea i Ana i els acompanyants seran Jorge, Aaron, Luis, Unax i Álvaro

Xàtiva, 13 de juny de 2024.- Este dijous ha tingut lloc la recepció de la Reina de la Fira d’Agost 2024, Àngela Agustí Bordera i de la seua Cort d’Honor. La cita ha tingut lloc, com és habitual, al despatx de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, i ha comptat també amb la regidora de Cultura Festiva Maria Beltrán i la resta de la corporació municipal.

La Cort de la Reina de la Fira 2024 estarà conformada per Paula Boluda Bonora, Sandra García Gosalbes, Andrea Cuquerella Tortosa i Ana Gironés Soriano. Els seus acompanyanys seran Jorge García Martínez, Aaron Pla Lomas, Luis Ramon Pardo, Unax Moltó Punzano i Álvaro Lloret Belda.

Àngela Agustí Bordera ha atés als mitjans i s’ha mostrat «emocionada» per ostentar el càrrec de Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2024. «A casa ens encanta la Fira a tots, crec que este era el moment idoni i per això em vaig presentar». Respecte a la gent que la va a acompanyar este any ha destacat que «són amics meus de tota la vida, pel que hi ha una forta connexió. Estic molt agraïda de poder compartir este càrrec amb elles i ells». Àngela Agustí ha destacat, a més, que la inauguració de la Fira és la cita que espera amb més ganes.

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha destacat que «comencem el compte enrere cap a una Fira que portem treballant des de fa temps. Esta és la festa més especial de la nostra ciutat i per això esperem que tant la Reina com les dames i els seus acompanyants gaudisquen de totes les cites previstes». Cerdà ha remarcat que en la Fira 2024 «tornarem a tindre moltes actuacions i espectacles multitudinaris com els que hem anat anunciant. A més a més, estem treballant en una reestructuració de l’espai comercial de la Fira que pensem que serà un encert».

No hay comentarios

Dejar respuesta