Arranca la XI Fira de l’Automoció d’ADEXA a Xàtiva amb més de 600 vehicles

  • Estàs pensant a comprar un cotxe o una moto? Un cotxe d’ocasió? Tots aquells que responguen afirmativament a estes dos preguntes tenen una oportunitat única en la XI edició de la Fira d’Automoció «Adexauto» a Xàtiva.
  • Aquesta fira dedicada a l’automòbil estarà fins al diumenge 16 de juny a l’Albereda Jaume I i l’Avinguda Selgas

G.Medina 14 de juny de 2024. La Fira d’Automoció organitzada per Adexa, l’associació d’empresaris de Xàtiva i la Costera, s’obria hui al públic a les 10.30 h. En l’acte d’inauguració han estat presents l’alcalde Roger Cerdà, el president de la Secció d’Automoció d’Adexa, Jesús Blázquez, el president d’Adexa Diego Fuentes, membres d’Adexa i de la corporació municipal.

La fira està ubicada des de l’Albereda Jaume I (altura de Correus) fins al Gran Teatre, agafant així, part de l’Avinguda Selgas i ampliant-se fins als 9.000 m2 l’espai per als quasi 600 cotxes que estaran exposats durant estos tres dies. A més a més, la fira ha incrementat la participació fins a les 30 marques automobilístiques, i ofereix importants descomptes en els vehicles exposats, que seran nous, de Km 0 i d’ocasió.

Els concessionaris participants seran: Motor Pacífico Premium, Miferauto, Hyundai Marcos Automoción, Nissan Marcos Automoción, MG Marcos Automoción, Ford Marcos Automoción, Ulsan Motor, Setauto Xàtiva, Auto Blázquez, Talleres Algerpa, Import Wagen, Automóviles Fersán, Sakurauto,  Motibat motos, Renault Ginestar i Das Welt Auto.

«Aquest any esperem incrementar les xifres de venda de la passada edició. Serà un cap de setmana amb molt bon temps i això pot facilitar que la gent ens visite», ha manifestat el president de la secció d’automoció d’ADEXA Jesús Blázquez.

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha assegurat que «aquesta Fira està més que consolidada, ja que ha superat la desena d’edicions, i això vol dir que és una fira en la qual la gent compra. Les marques fan una aposta important amb un gran nombre de descomptes i any rere any seguim creixent». Cerdà ha destacat que «la nostra ciutat viu en gran part d’aquest tipus d’esdeveniments, i l’automoció és un dels motors de l’economia a Xàtiva, pel que des de l’Ajuntament no podem fer altra cosa que donar el màxim suport a tot el sector i posar totes les facilitats per a que la gent es puga passar i descobrir totes les novetats».

La Fira de l’Automoció estarà oberta en horari de 10.00 a 20.00 hores i, segons l’afluència de públic, els responsables de l’exposició decidiran si es pararà l’activitat al migdia (de 14.00 a 16.30 hores). El diumenge 20 serà la data de clausura pel que l’organització té previst el desmuntatge de l’esdeveniment a les 18.00 o a les 19.00, depenent també de l’afluència de gent.

No hay comentarios

Dejar respuesta