Quan perdre també significa guanyar

L’equip sènior del CBG acaba una temporada històrica

El Genovés és i deu ser recordat sempre per ser la capital de la Pilota Valenciana, però permeteu-me que faça valdre la tasca que fa a nivell esportiu i humà la xicoteta, però, infinitament gran, família del Club Bàsquet Genovés.

Ahir va ser un dia que mai oblidarem. Ho escric amb els ulls brillants, clar realment va ser molt emocionant. La nit s’ha fet llarga. Però… quina temporada ens han fet viure estos xiquets i quina manera d’acabar-la. Sou enormes, però sobretot sou el reflex d’una manera de viure el bàsquet que va més enllà del propi joc. I és la nostra, la del CBG. Sou un exemple per als nostres xiquets i xiquetes, ens deguem a ells i elles, perquè les 19 persones que he tingut la sort d’entrenar enguany heu sigut xiquets i xiquetes de l’escola. Quin luxe.

Vull donar les gràcies a tots i totes les que heu pujat al pavelló en algun moment de la temporada. Quina demostració de club. Qui ens havia de dir que això anava a ser real fa sols tres anys. Gràcies sinceres i en majúscules a @infernroig22, perquè el nom pot aparentar certa provocació, però el que vau fer ahir va ser exemple d’afició incansable, fantasiosa, però sempre respectuosa i per això s’heu guanyat el respecte de molts dels equips que han passat pel Paco Cabanes. Ens vau emocionar molt. Ara ve el més complicat, mantindre eixa grada durant la temporada que ve, que no serà fàcil. Però estos xiquets vos necessiten perquè de bon tros el CBG juga en un home més amb vosaltres.

I si el partit va ser emocionant, fou, en gran part, per viure’l al costat d’una persona que estos dos anys s’ha convertit en un referent i que s’acomiada per un motiu preciós, tot i que de segur seguirà estant ben propet de l’equip. Res haguera sigut igual sense tu, @pelufet .

Toca donar l’enhorabona al @c_b_loriguilla . Ha sigut un autèntic luxe trobar-nos en el camí. Sempre podrem dir que hem jugat contra un equip amb jugadors de tanta qualitat.
Al nostre poble sempre estareu com a casa.

De vegades, la línia entre guanyar i perdre un partit penja d’un fil molt prim i ahir va tocar perdre, però vam guanyar molt més.

No hay comentarios

Dejar respuesta