Set medalles per al Club de Natació la Costera en el XIII Campionat Autonòmic Màster d’estiu

Canals.-07.06.2024.- El passat cap de setmana es va celebrar en la piscina municipal descoberta el Tossal d’Alacant el Campionat Autonòmic Màster d’estiu de la Comunitat Valenciana. Els nadadors del club de tota la comarca de la Costera van aconseguir 7 medalles a pesar que la majoria només va poder participar en una de les dos jornades únicament.
Cal destacar l’actuació del nadador i entrenador del club de la Costera, Vik Cabanes, que va fer un temps de 25’14» en la prova de 50m lliures, a dècimes del rècord autonòmic.
En la classificació general, el Club de la Costera queda com a referent de la comarca quedant en el lloc 21, sumant 299 punts.
L’esdeveniment esportiu va reunir un total de 876 nadadors pertanyents a 51 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana (FNCV) i d’altres federacions nacionals. Els participants van competir en diverses proves individuals i relleus de les diferents categories màster.
D’altra banda, els nadadors prebenjamins del club, van participar dissabte passat en la quarta jornada de la Lliga Prebenjamí que va tindre lloc en la piscina municipal coberta de Gandia. El Club de la Costera va participar amb dèsset nadadors, que van aconseguir posicionar-se els tercers dels 38 clubs de la Comunitat Valenciana.
El Club de Natació la Costera no para d’escalar en les puntuacions. La natació de la Costanera està d’enhorabona!

No hay comentarios

Dejar respuesta