El portal d’ocupació de Xàtiva publica una oferta d’instal·lador de climatització

L’oferta és un contracte temporal de 3 mesos, amb possibilitat de pròrroga

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha anunciat una nova ofertes de treball, de jornada completa. Es tracta d’una oferta d’instal·lador de climatització.

Per a optar al lloc es requereix experiència com a instal·lador i/o reparador d’aires condicionats, i el candidat ha de conèixer l’ocupació i treballar de manera autònoma. L’empresa es troba a Xàtiva però té clients en diferents localitats de la província per tal de desplaçar-se. L’oferta és un contracte temporal de 3 mesos, amb possibilitat de prorrogar-se si es demostra la vàlua. És imprescindible carnet de conduir per tal d’emprar vehicle d’empresa.

Es tracta d’una jornada laboral de torn partit, amb horari de 8 del matí a 13:30h i de 15:30 a 18:30 de la vesprada, amb un salari brut mensual de 1.500 euros. Entre les funcions es troben el muntatge d’equips o la preinstal·lació de canonades de coure.

Els interessats en aquesta oferta o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.


En Castellà:

El portal de empleo de Xàtiva publica una oferta de instalador de climatización

La oferta es un contrato temporal de 3 meses, con posibilidad de prórroga

 El Portal de Empleo del Ayuntamiento de Xàtiva, Portalemp, ha anunciado una nueva ofertas de trabajo, de jornada completa. Se trata de una oferta de instalador de climatización.


Para optar al lugar se requiere experiencia como instalador y/o reparador de aires acondicionados, y el candidato tiene que conocer el empleo y trabajar de manera autónoma. La empresa se encuentra en Xàtiva pero tiene clientes en diferentes localidades de la provincia para desplazarse. La oferta es un contrato temporal de 3 meses, con posibilidad de prorrogarse si se demuestra la valía. Es imprescindible carné de conducir para emplear vehículo de empresa.


Se trata de una jornada laboral de turno partido, con horario de 8 de la mañana a 13:30h y de 15:30 a 18:30 de la tarde, con un salario bruto mensual de 1.500 euros. Entre las funciones se encuentran el montaje de equipos o la preinstalación de cañerías de cobre.
Los interesados en esta oferta o en descubrir el resto de ofertas del Portal de Empleo pueden acceder a la página https://xativa.portalemp.com para obtener más información.

No hay comentarios

Dejar respuesta