Comença la temporada 2020 per al Club Atletisme Xàtiva Orientació

Amb l’inici del 2020, comença la temporada d’orientació amb 13 proves de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) i 11 de la Lliga del Sud-Est (LSE), on el CAX Orientació participarà per segon any.

El passat diumenge 12 de gener la secció d’orientació del CAX va preparar un entrenament en el paratge de la Solana de Xàtiva que va tenir molt bona acollida. En aquest entrenament participaren, orientadors i el grup de categories escolars del CAX Orientació, també adults i menuts que s’aproparen a la Solana per a conéixer el món de l’orientació i tenir un primer contacte amb el mapa i la bruixòla.

El dissabte 18 de gener, Arnau Benito participava en la 4ª prova de la Lliga Escolar Intercomarcal de València-Castelló que el club S.D. Correcaminos organitzava en el Parc de Vivers de València. Aquesta lliga té com a objectiu promocionar i donar a conéixer l’esport de l’orientació a nivel escolar.

CAX-orientacion2El diumenge 19 de gener, el CAX Orientació es desplaçava a la Regió de Múrcia per tal de participar en la 1ª LACV i 1ª LSE, en la qual van participar més de 500 orientadors, que va transcórrer pels paratge de la Sierra de la Pila i que va estar organitzada pel club Totana-O. Aquest paratge, es troba situat entre els 560 i 800 metres sobre el nivel del mar, format per diverses muntanyes unides per valls, colls i algunes rambles. El terreny era pedregós i en algunes zones amb abundants detalls de tallats i roques. També destacaben nombrosos murs de pedra destruïts i abancalaments. La vegetació que ens trobarem corresponia a un bosc format de pins i una vegetació baixa de romer, garriga i espart… La climatologia no va ser extremadament adversa ja que no ens va arribar a ploure encara que les temperaturas eren prou baixes.

En aquesta primera prova de la temporada, els corredors del CAX Orientació que han participat han estat Carles Sánchez en la categoria M-35 que ha quedat en la 27ª posició, i Paco Benito que participava en la categoria Senior B en la 31ª posició.

Una vegada iniciada la temporada de la LACV i la LSE, el CAX Orientació es prepara per a debutar en la Lliga Espanyola d’Orientació (LEO), on es trobem en la Tercera Divisió. La primera prova es disputarà en la Vila del Pinós (Alacant) els pròxims 1 i 2 de febrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + tres =