El poliesportiu de Torrella estrena vestuaris amb ajuda de la Diputació

El poliesportiu municipal de Torrella estrenarà vestuaris aquest estiu amb ajuda de la Diputació de València. Ho farà gràcies a una inversió propera als 30.000 euros, una quantitat que ha permès a aquesta localitat de La Costera executar una reforma integral d’aquest espai públic per a fer-ho més accessible i resistent a la humitat.

“S’ha modificat la zona de vestuaris per a millorar els seus acabats i aconseguir que les instal·lacions complisquen amb totes les condicions d’accessibilitat”, ha explicat l’arquitecte encarregat del projecte. Per a açò, s’han redistribuït els vestuaris, un d’ells accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, segons descriu l’arquitecte, “s’han cercat acabats que resistisquen un ambient humit”, ja que aquesta instal·lació es troba al costat de la piscina municipal, molt transitada en temporada d’estiu. “Al dia acudiran unes 40 persones, a les quals cal sumar les activitats de la ‘escoleta d’estiu’, en les quals participen entre 40 i 50 xiquets”.

Aquest tipus d’actuacions encaixen dins de l’aposta de la corporació provincial per la pràctica esportiva i, en aquest cas, per la millora d’infraestructures “que tenen un gran ús” i necessiten un llavat de cara perquè es puga seguir practicant esport “en unes condicions dignes”, tal com ha defensat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Una aposta que es dirigeix especialment als municipis més xicotets, com és el cas de Torrella, que amb 158 habitants se situa entre les localitats amb menor població de la comarca de La Costera.

No hay comentarios

Dejar respuesta