Pepe Garrigós serà el candidat a la alcaldia de Compromís per l’Alcúdia de Crespins

La notícia s’ha fet pública en l’assemblea del col·lectiu de Compromís per l’Alcúdia de Crespins que ha tingut lloc aquest dijous en la seu de la formació. Amb aquesta candidatura, la coalició pretén que simpatitzants i ciutadania coneguem de manera oficial el candidat d’una formació que ja forma part del govern municipal des del 2015 ostentant l’alcaldia en les dues legislatura 2015-2019 i 2019-2023 i que pretén convertir-se en la força de referència en l’esquerra local, reivindicant les polítiques d’esquerres..
Pepe Garrigós ha exercit com d’alcalde de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins durant els últims dos anys.

Al capdavant de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Personal i mobilitat, Garrigós ha revitalitzat una àrea que en la pràctica havia desaparegut amb l’anterior govern del PP.
L’ara candidat a l’alcaldia en la seua reivindicació per a solucionar els problemes de la Seguretat ciutadana, la mobilitat amb *infraestructures de la pacificació del tràfic en tot el poble passant a ser una població segura..
L’anunci de la seua candidatura arriba després de l’assemblea de la coalició, en la qual es va decidir presentar una candidatura unitària i no realitzar, per tant, procés de primàries. Segons Garrigós, » Compromís per L’Alcúdia de *Crespins és un col·lectiu molt cohesionat.
Les diferents sensibilitats que integren Compromís coexisteixen amb absoluta normalitat i per això ha sigut molt fàcil fer aquest pas avant. Ara,la gent de L’Alcúdia de Crespins tindrà un projecte realista d’esquerres que es preocupa de les coses realment importants: les ajudes a la dependència i els serveis socials, els centres educatius de la nostra població, la revitalització de les nostres instal·lacions esportives ,energies renovables i creació d’ocupació «.

Pepe Garrigós s’ha mostrat convençut que un Compromís amb més pes reforçarà el camí que ha iniciat el Govern de Progrés en L’Alcúdia de Crespins .»Sabem que haurem d’arribar a acords amb altres forces, però això està en l’ADN de Compromís i no ens dona ni por ni ens molesta. Tenim clar que fa 8 anys semblava impossible apartar a la dreta corrupta de les institucions i ho aconseguim. Segur que ara aconseguirem salvar els nostres drets de les arpes del triumvirat reaccionari «.
En el seu discurs, Pepe Garrigós va enaltir «la importància de la presència de Compromís al govern de L’Alcúdia de *Crespins des de 2015», eleccions en les quals es va convertir en la força amb major increments de vots de l’esquerra, posició que va repetir en el 2019: «Compromís és la garantia de la continuïtat de les polítiques en favor de la majoria en L’Alcúdia de Crespins, de les polítiques de benestar i justícia social, de lluita contra el canvi climàtic, de gestió responsable dels diners públics i de creixement econòmic i creació de llocs de treball».
«Tinc experiència i capacitat per a ser alcalde»

Pepe Garrigós es va reivindicar, així, com a garantia de la continuïtat de l’acció de govern en favor de la majoria social, i per a «no tornar arrere»: «Després de més de 15 anys a l’Ajuntament, primer a l’oposició i després en el govern, compte amb la preparació, l’experiència i la capacitat per a ser alcalde i finalitzar tots els projectes que tenim en marxa, perquè el canvi iniciat al 2015 no pare».

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + 7 =