Marcos Sanchis presenta la seua candidatura:“és el moment que Xàtiva torne a brillar, som el motor del canvi”

• El candidat del PP ha promés acabar «amb la desídia, l’abandó i l’engany de Roger Cerdà» en el patrimoni, el centre, Bixquert, el Carraixet, en turisme, neteja o comerç.

• «No he parat d’escoltar i durant aquesta legislatura, el meu despatx ha sigut el carrer. Soc corredor, i córrer implica disciplina, perseverança, aconseguir objectius… i això ho faré en l’alcaldia de Xàtiva».

• «Tenim equip, estem preparats i tenim il·lusió. Falten menys de cent dies, això és una carrera de fons, aniré quilòmetre a quilòmetre per a transmetre que som l’alternativa, i que el 28 de maig triem entre Roger i Sánchez o entre Marcos i Feijóo»

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat la seua candidatura a les pròximes eleccions municipals a la Casa de la Cultura recolzada per més de 300 persones i amb un propòsit clar per a la cita amb les urnes: «és el moment que Xàtiva torne a brillar».
En l’acte de presentació de candidatura, al qual a més de desenes de ciutadans de Xàtiva han acudit dirigents del PP com el president provincial, Vicent Mompó, així com alcaldes, candidats i regidors de la comarca i de la província, serveix com a tren d’eixida «per a recuperar l’alcaldia de Xàtiva i donar solucions als problemes del nostre municipi, perquè la política és això, donar solucions».

Marcos Sanchis primer ha promés acabar «amb la desídia, l’abandó i l’engany de Roger Cerdà» citant com a exemple que «el centre històric està oblidat, amb problemes de filtracions i amb la xarxa d’aigua potable i l’alcalde no s’ha dignat a rebre als veïns, el Carraixet porta tres anys sense aigua potable i amb el preu de l’aigua cinc vegades superior, en Bixquert pagant els mateixos impostos que tots però sense serveis, i després està l’escàndol de l’eliminació del jutjat de violència de gènere, un càstig dels governs socialistes davant el qual Roger Cerdà no fa res i enganya posant només una pancarta»

El candidat del PP ha subratllat que enfront d’aquesta actitud de Roger Cerdà «nosaltres tenim il·lusió, i la il·lusió és el motor del canvi». «No he parat d’escoltar i durant aquesta legislatura, el meu despatx ha sigut el carrer. Soc corredor, i el córrer implica disciplina, perseverança, aconseguir objectius… i això ho faré en l’alcaldia de Xàtiva», ha defensat Marcos Sanchis.

Així mateix, el candidat del PP ha relatat alguns dels compromisos davant la ciutadania, com que «en comerç, enfront de les dificultats per a obrir un negoci, ens comprometem al fet que en 48 hores puga obrir i no es donen casos com la vaga de fam de Marcos».

«En patrimoni, enfront del tancament i l’abandó de la plaça de bous, ens comprometem a obrir-la, perquè la gaudisquen tots els veïns, en turisme, enfront de la deterioració del Castell, el tancament de l’hotel Murta i la falta del tren turístic ens comprometem al fet que Xàtiva siga capital cultural i turística», ha indicat Marcos Sanchis.

«En esports, enfront del mal funcionament de les instal·lacions esportives, em compromet al fet que els clubs esportius tinguen les subvencions i les instal·lacions que mereixen. Enfront del tancament de l’asil des de fa tres anys, ens comprometem a obrir una residència per als nostres majors», ha continuat el candidat del PP de Xàtiva.

«En neteja i millora d’espais públics, enfront de la brutícia i la falta de manteniment dels nostres carrers i places, em compromet a arreglar els contenidors subterranis, les fonts i que Xàtiva siga una ciutat neta i cuidada, cal cuidar la nostra imatge pels veïns i els que ens visiten», ha recalcat Marcos Sanchis
El candidat del PP de Xàtiva ha agraït així mateix el treball de la portaveu a l’Ajuntament, María José Pla, i de tots els afiliats populars, així com dels presidents d’associacions que s’han acostat a l’acte i han treballat per Xàtiva aquests anys: «estem a un pas de governar Xàtiva i us necessitem a cadascun de vosaltres».
«Tenim equip, estem preparats i tenim il·lusió. Falten menys de cent dies, això és una carrera de fons, aniré quilòmetre a quilòmetre, al carrer, en les pedanies, en Bixquert, parlant amb tots, per a transmetre que som l’alternativa, i que el 28 de maig triem entre Roger i Sánchez o entre Marcos i Feijóo», ha conclòs Marcos Sanchis.

Fotos: Estadio Federico

No hay comentarios

Dejar respuesta