Parcs i Jardins d’Ontinyent executa tasques de manteniment en zones verdes escolars

Entre els treballs realitzats en 10 col·legis i centres educatius es troben la neteja a fons de patis i zones exteriors, poda d’arbrat o control de matolls i bardisses sense utilització d’herbicides

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent ha executat diverses tasques de manteniment en al voltant de 85.000 m2 de zones verdes escolars de fins a 10 col·legis i centres educatius de titularitat pública a la ciutat, amb motiu de l’inici del nou curs escolar.

En concret, durant les últimes setmanes s’ha actuat al CEIP Carmelo Ripoll; CEIP La Solana; CEIP Bonavista; CEIP Martínez Valls; CEIP Vicent Girones; CEIP Lluís Vives; Centre Ocupacional; seu de la UNED al barri de Sant Rafel; CEE Vall Blanca i Centre de Dia de Discapacitats. En tots estos centres s’ha realitzat una neteja a fons dels patis i zones exteriors, incloent neteja de pistes amb aigua a pressió. A més a més s’ha dut a terme una poda de manteniment de l’arbrat consistent en eliminar l’excés de creixement de les parts baixes i l’eliminació de branques seques i perilloses. Igualment, s’ha realitzat una retallada de les bardisse i s’ha realitzat un control de males herbes amb mitjans mecànics com desbrossadores o aixades, sense la utilització d’herbicides. A estes actuacions s’afegirà un llaurat dels areners recreatius del centre i dels horts escolars quan passe l’episodi de pluges d’esta setmana. Cal recordar que al marge de totes estes actuacions, des de la regidoria de Parcs i Jardins s’està treballant el projecte específic per millorar les zones verdes escolars que va demandar la ciutadania al procés “Ontinyent Participa”, del que es preveu iniciar l’execució enguany.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × uno =