Genovés II rebrà un homenatgeen la seua retirada dels trinquets

La recaptació serà a benefici d’Aspromivise.

El proper divendres, el Trinquet del Genovés serà protagonista de la darrera vegada que Genovés II juga de llarg a un trinquet. Una partida que suposarà el final a una carrera esportiva que de segur serà exemple i motiu educatiu per a futures generacions.

Jose Cabanes “Genovés II” ha volgut que la seua última partida com a jugador fora al seu poble i serà en la vesprada d’aquest divendres. Qui juga en companyia de Jose o qui s’enfronta a ell queda en un segon pla per molts motius, però entre ells les emocions que es van a despertar al llarg de tot el que dure la partida.

Si cap, un motiu més que fan gran a aquesta persona és la iniciativa que ha pres de cara a Aspromivise. Ben cert és que des de 2007 la relació entre tots dos ha tingut vàries iniciatives conjuntes però a la darrera partida torna a renàixer eixa vinculació. Els beneficis de l’homenatge que rebrà al seu poble seran donats a Aspromivise, entitat que ha visitat en el dia d’avuí per tal de donar punt d’inici a tres dies frenètics.

Jose es retira, però el que deixa es quedarà per a sempre i Aspromivise formarà part de la història d’una de les màximes figures del nostre esport nacional i sobretot, es vincularà a una persona amb uns valors que la societat hauria d’interioritzar. Jose com a pilotari es minimitza molt si agafem a Jose com a persona” es comentava des de l’associació després de la presentació de la partida a la seu del Centre Ocupacional La Costera.

Divendres es donarà per acabada una de les etapes més daurades de la Pilota Valenciana, però de segur que continuarà una altra de la que moltes persones es beneficiaran. “”La societat necessita persones com Jose i nosaltres com a entitat tenim la sort de compartir moments amb ell. És un referent que les persones més joves haurien d’agafar, perquè de segur estarem posant les bases d’una societat més justa”.

Divendres dia 16 de setembre, a les 18.30 hores es jugarà la partida homenatge a Jose Cabanes al Trinquet del Genovés i en la qual Aspromivise també serà partícip de la mateixa

No hay comentarios

Dejar respuesta