Or, plata i bronze per a Mª José Mompó i Julio Martín del CBX en el Màster Sènior de Ronda

El passat cap de setmana va ser el torn per als esportistes sènior del Club Bàdminton Xàtiva, concretament per a Julio Martín i Mª José Mompó que van viatjar fins a terres andaluses per a participar en el Top Màster Sènior que es va celebrar en la localitat de Ronda.

Del 27 al 28 d’abril la localitat malaguenya va acollir en les instal·lacions del Poliesportiu el Fort a un total de 103 esportistes de la categoria sènior. Els jugadors de l’entitat xativina van competir en les proves de dobles mixt, dobles femení i masculí, aconseguint acumular un total de tres medalles. En la prova de dobles mixt Mª José i Juliol van aconseguir l’or, en el doble masculí Juliol i el seu company José Antonio Verdú (C.B Ibi) van aconseguir la plata i finalment en la prova de dobles femení Mª José i Vicentina Valentina Sánchez (C.B Les Torres) es feien amb el bronze.

Comencem el nostre resum amb la prova de dobles mixt que es va desenvolupar íntegrament al llarg de la jornada del dissabte 27 d’abril i en la qual els esportistes xativins aconseguien imposar-se a la resta de parelles participants sense cedir cap set convertint-se en els guanyadors d’aquesta prova en la categoria B1.

El diumenge es van disputar les proves de dobles masculins i femenins. En la primera d’elles Julio Martín al costat de José Antonio Verdú del C.B Ibi aconseguien la primera plaça del grup C, que els va permetre accedir a la fase eliminatòria on en quarts de final van superar a la parella formada per Oscar Gutiérrez i Pedro Leal. Ja en la semifinal van haver de mesurar-se al duo compost per Francisco Jesús Barranquero i Manuel Molina al qual també van véncer en dos sets, plantant-se en la final sense haver cedit cap set. La final la van disputar enfront dels andalusos Michael Antonio Alcover i Román Cuevas que partien com a caps de sèrie número u. El partit va tindre una duració de 34 minuts i una grandíssima igualtat en tot moment deduint-se en els últims ral·lis de cada set per idèntic resultat 21-19 a favor de la parella andalusa que va deixar amb la plata a la parella valenciana en la prova de DM de les categories B1-B2.

I tanquem la nostra crònica amb el bronze aconseguit, en la prova de dobles femení de la categoria A2-B1, per la parella formada per MªJosé Mompó i Vicentina Valentina Sánchez (C.B Les Torres) que van aconseguir imposar-se a Diana Iglesias i Laura Jiménez en una dura trobada de 45 minuts de duració que es va prolongar al llarg de tres intensos sets, i on MªJosé i Vicentina van aconseguir sobreposar-se al primer set 14-21 en contra, i remuntar la trobada per a anotar-se els dos següents per 21-17 i 21-16 i aconseguir d’aquesta manera el bronze.

Els xativins tanquen 4a Jornada autonòmica dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” amb magnífics resultats.

El dissabte 27 d’abril de 2023 es va celebrar en la localitat de València la quarta i última jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet. El Pavelló Municipal de la Fuensanta va acollir a un total de 52 jugadors, el Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb la representació de 8 esportistes de les categories cadet i infantil, que van tancar aquesta primera fase classificatòria amb molt bons resultats.

En la jornada del passat dissabte els esportistes xativins van aconseguir el 75% de victòries en les proves d’individuals i el 62.5% en la de dobles, molt bons resultats per a tancar aquesta primera fase classificatòria per al Campionat Autonòmic del 27 de maig. Els esportistes més destacats d’aquest últim esdeveniment van ser Ainara Gamarra, Selenia Pla i Marcos Cimas tots ells amb ple de victòries tant en individual com en dobles.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

Top TTR Sub-11, Sub-13, Sub-15, Sub-17 i Sub-19

El pròxim cap de setmana tretze jugadors xativins es desplaçaran fins a la veïna localitat d’Énguera per a participar en el Top TTR de les categories Sub-11, Sub-13, Sub-15, Sub-17 i Sub-19. El Pavelló Municipal Jaime Alegre congregara en la jornada del dissabte 6 de maig a un total de 112 esportistes dels clubs de la Comunitat Valenciana i voltants.

No hay comentarios

Dejar respuesta