La Copa Federació d’Escacs visita Xàtiva

Durant dos dissabtes consecutius, el 6 i el 13 de maig i al pavelló Francisco Ballester la ciutat de Xàtiva es vestirà de negre i blanc per acollir la «Copa Federació d’escacs 2023».
És una competició per equips a quatre taulers i tres rondes per cada dissabte. La durada de cadascuna de les sis rondes serà de 25’+10»d’increment per jugada.

Cal destacar com a dada curiosa sobre el ritme de joc, que ha estat decisiva fa uns dies per a la resolució del campionat del món d’escacs a favor del xinès Ding Liren (flamant successor de Magnus Carlsen) davant del rus Ian Aleksándrovich Nepomniachtchi.

Ressaltada la interessant dada sobre el vistós ritme de joc semiràpid triat per a l’esdeveniment… Subratllar també que les seus escollides per a «La Copa Federació 2023», que acollirà tots els clubs de la Comunitat Valenciana, són:

– Burjassot per als clubs de València nord i Castelló.
– Xàtiva per als clubs de València sud.
– I Alcoi per als clubs alacantins.

En el cas de Xàtiva l’organització recau sobre el Club Escacs Xàtiva que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva per acollir l’esdeveniment federatiu.

D’aquesta manera el pavelló Francisco Ballester estarà obert al públic que podrà gaudir de la lluita dels equips valencians des de les grades els dissabtes indicats a partir de les 16.30, i fins a la finalització dels tres enfrontaments per dissabte.

No hay comentarios

Dejar respuesta