EU Xàtiva organitza assemblees ciutadanes per valorar el seu primer any de govern

El col·lectiu d’Esquerra Unida ha organitzat una sèrie d’Assemblees ciutadanes per a què veïns i veïnes puguen preguntar, aportar idees i opinar sobre el primer any amb responsabilitats de govern a l’Ajuntament.

Els actes públics al carrer tindran el format habitual que Esquerra Unida dona a la seua Assemblea Oberta que es celebra de forma trimestral. En aquest cas es centrarà en contestar preguntes i rebre propostes sobre el paper realitzat durant el primer any de govern i la seua incidència en el canvi que està vivint Xàtiva. Amb l’assistència dels cinc regidors i regidores d’Esquerra Unida a l’Ajuntament es donarà una visió ràpida del treball realitzat i les dificultats sorgides, així com l’èxit i l’abast de les diverses mesures posades en pràctica.

asamblea-2-esquerra-unidaLa primera Assemblea es celebrarà el proper divendres dia 13 de maig a les 19 hores a la Plaça Sant Francesc, com a mesura per arribar als barris, la segona tindrà lloc al Barri Nord Oest, Plaça Vicent Andrés Estellés, el divendres següent, 20 de maig.

Per últim i coincidint amb l’aniversari del resultat electoral que portà el canvi al consistori xativí, el dissabte 28 de maig tindrà lloc una Assemblea i festa de celebració amb la participació de responsables municipals de municipis veïns on la unitat de l’Esquerra ha propiciat el canvi que la gent demanava i que en l’actualitat viuen immersos en la transformació social que demanda una societat oberta i disposta a ser partícips actius en els canvis dels seus pobles i ciutats.

Aquesta última Assemblea tindrà lloc a la glorieta de José Espejo i finalitzarà amb un sopar i festa de tots el assistents que vulguen prendre part amb un sopar de baix braç.

No hay comentarios

Dejar respuesta