Canals preguntarà als ciutadans al voltant dels festejos taurins

Els partits polítics amb representació a la casa consistorial, sota la supervisió de l´àrea de govern obert municipal, han organitzat una jornada de consulta ciutadana els propers 20 i 21 de maig enfront del mercat municipal de Canals. La intenció és saber si les canalines i els canalins, volen que l´Ajuntament de Canals, continue o no, organitzant actes taurins dintre de la programació de la Fira de Setembre.

Abans de la consulta, les regidories de fira i festes i de govern obert, han organitzat este dijous 12 de Maig a les 19.30 de la vesprada a la Casa Cultural de Ca Don José, un acte obert a la ciutadania i on es rendiran conters al voltant del cost que li suposa a l´Ajuntament de Canals contractar la plaça de bous amb els adients espectacles taurins i els guanys o beneficis que s´obtenen.

Ja per als dies 20 i 21 de Maig, els partits polítics amb representació a l´Ajuntament de Canals, duràn a terme la jornada de consulta. Així, habilitaran un stand enfront del mercat municipal, a l´entrada del Carrer Mestre Serrano, amb urnes i paperetes.
Per poder votar caldrà ser major de 18 anys, i estar empadronat en Canals. Per això, caldrà dur el DNI o en el seu defecte el carnet de conduir. A les paperetes, hi haurà una única pregunta que serà la següent : “ Vols que l´Ajuntament de Canals realitze actes taurins ala Fira de Setembre?”, com a resposta caldrà marcar Sí o No.

En aquest sentit, cal esmentar que el passat any es va formar una penya taurina en la localitat integrada per bons afeccionats, amb molta il·lusió. La Comissió Taurina Canals es mostra “sorpresa” i no entenen que només es qüestioni el tema taurí. La jove formació està treballant per millorar els cartells taurins amb ramaderies més importants i altres esdeveniments com a gran prix, recortadores i tancament infantil per als nens. Fins al moment, han confeccionat un cartell amb 4 especials de ramaderies, una nit de becerras, un concurs de recortadores, entre altres esdeveniments.

No hay comentarios

Dejar respuesta