Ontinyent mantindrà la clausura del Pou Clar fins que la situació epidemiològica millore

Sayo Gandia destaca la importància de protegir a la ciutadania i agraeix la comprensió i col·laboració dels visitants en la primera jornada del tancament

L’Ajuntament d’Ontinyent mantindrà la clausura del Pou Clar fins que la situació epidemiològica millore. Així ho ha avançat hui la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, en una visita als accessos al Paratge Natural Municipal a la qual també participava el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, per tal de comprovar l’estat del lloc al seu primer dia de tancament i el funcionament del servei de vigilància, que ha estat reforçat per tal d’informar als i les visitants i evitar infraccions.

La regidora destacava la importància de protegir a la ciutadania tancant un espai amb un important potencial per ser focus de contagi, ja que era el lloc on més gent es reunia del terme, amb l’afegit de rebre visitants de localitats molt diferents. La primera jornada de tancament transcorria aquest dijous sense incidències i amb pocs grups de visitants, que després de ser informats pel personal encarregat de la vigilància del paratge abandonaven el lloc, alguns d’ells esmorzant fora del paratge per a després tornar a casa.

Gandia incidia en què “protegir a la ciutadania és el més important ara. L’afluència de visitants d’altres municipis estava sent molt elevada i davant l’augment dels casos de Covid-19 a tota la Comunitat Valenciana i l’evolució de la pandèmia havíem d’actuar. Els departaments de Serveis Municipals, Policia i Medi Ambient s’hem coordinat i hem aconseguit fer efectiva una mesura que la gent està entenent que és pel bé de totes i tots, amb una actitud comprensiva i col·laborativa que agraïm”, assenyalava.

La regidora avançava que tot i que ara mateix està prohibit romandre al paratge per fer qualsevol tipus d’activitat, quan la situació evolucione de manera favorable el primer pas serà obrir alguns dels accessos per a permetre el passeig, extrem del qual s’informarà a la ciutadania al seu moment.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − diez =