L’Ajuntament de Xàtiva efectuarà la neteja i desinfecció dels centres educatius de la ciutat

També es realitzarà el servei als diferents edificis i espais municipals, adaptant-se al protocol establert des dels organismes oficials

L’Ajuntament de Xàtiva està treballant durant aquest mes d’agost en la gestió del servei públic de neteja tant en edificis públics com en centres docents i instal·lacions esportives de cara al proper mes de setembre.

Davant la situació actual, des de la regidoria de Neteja s’ha posat a la disposició dels directors de cada centre educatiu de la ciutat tots els serveis necessaris per a poder complir les mesures de prevenció i higiene front al Covid-19, proposades des de la Direcció Autonòmica d’Educació per al curs escolar 20-21 a través del protocol d’actuació que es relaciona com a conseqüència de la pandèmia.

«La nostra prioritat sempre ha sigut, i serà, la de tenir tots els edificis públics municipals, i en especial els centres educatius, desinfectats i nets per cobrir totes les necessitats per afrontar aquest pròxim curs», ha manifestat la regidora de Neteja Viària Reme Sinisterra.

En aquest sentit, es prestaran serveis de neteja per part municipal als col·legis Pla de la Mesquita, Teresa Coloma, Gozalbes Vera, Taquígraf Martí, Martínez Bellver, Jacint Castanyeda, Attilio Bruschetti i també a l’Escola de Formació per a Adults Francesc Bosch i Morata.

Pel que fa als edificis públics i esportius, es procedirà a realitzar el servei periòdicament als pavellons Francisco Ballester i de voleibol i als museus de l’Almodí i Belles Arts – Casa de l’Ensenyança. També s’actuarà en instal·lacions municipals com ara l’Oficina de Turisme, l’Ajuntament, el Castell, el Centre d’Estimulació Primerenca, el Centre de Dia per a malalts d’Alzheimer, les naus de les Brigades Municipals, el cementeri, la Casa de les Dones, els Jardins del Palasiet, la piscina Murta i les pedanies de la ciutat.

La neteja i desinfecció de tots aquests espais es realitzarà al llarg de la setmana, repartida en diferents horaris depenent de les ubicacions, i el calendari podrà veure’s subjecte a canvis en funció de l’evolució de la situació i de les instruccions de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport així com del Ministeri de Sanitat i la resta d’organismes oficials.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 2 =