Ontinyent demanarà responsabilitats a l’empresa de l’Alter Fest per suspendre els concerts

L’Ajuntament havia col.laborat amb l’empresa en el lloguer de l’escenari i la difusió del festival


L’Ajuntament d’Ontinyent demanarà responsabilitats econòmiques a l’empresa organitzadora del festival Alter Fest, que havia de celebrar-se este dissabte a Ontinyent, per la concelació dels concerts. L’ajuntament havia acordat amb l’empresa que col.laboraria amb el festival llogant l’escenari, que ja s’havia instal.lat a la parcel.la escollida per a la celebració del festival, i en la seua difusió.

Des de l’Ajuntament s’ha lamentat que el baix ritme de venda d’entrades haja portat a l’empresa organitzadora la cancelació del concert, que en cap moment ha estat desautoritzat per l’ajuntament. Des de la compañía A Bombo y Platillo ja es va manifestar a l’ajuntament, dimarts passat, la possibilitat de suspendre el festival atès que apenes s’havien venut al voltant de 200 entrades. No obstant, al dia següent, dimecres, la mateixa portaveu de l’empresa va comunicar que continuava endavant amb un festival que des de l’ajuntament s’entenia com una proposta que dinamitzava l’activitat musical de la ciutat.

Val a dir que des de l’Ajuntament s’han posat totes les facilitats que han estat al seu abasta perquè el concert es portara endavant, alhora que es lamenta que l’empresa fixe com la causa de la suspensió la manca de permisos municipals per a la celebració del festival, la qual cosa sols es pot entendre com la manera que ha trobat l’empresa per tal de defensar els seus interessos davant possibles reclamacions. En aquest sentit cal dir que des de l’Ajuntament s’han posat totes les facilitats, como ho demostra el lloguer de l’escenari i el treball de difusió del concert, però sembla que l’empresa no ha considerat oportú completar els tràmits per a l’obtenció definitiva dels permisos en vista que el nombre d’entrades no feia rendible el festival.

Foto: TV Digital Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta