Ontinyent amplia l’horari del bus urbà gratuït per facilitar l’accés al punt de vacunació massiva

A l’horari habitual s’afegeix un horari especial de migdia en els dies en que es convoque a la ciutadania a vacunar-se a la Sala Gomis

La regidoria de Transport de l’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat l’horari del bus urbà gratuït per facilitar l’accés al punt de vacunació massiva. La regidora de l’àrea, Inma Ibáñez, explicava que “normalment la franja de migdia, de 14:00 a 16:00 hores, no es presta servei per no haver demanda, però les circumstàncies ara són excepcionals, la gent té que poder anar a vacunar-se quan els citen, i moltes d’elles són persones majors que troben en el bus la millor opció”, assenyalava.

Així, els dies en què es convoque a la ciutadania a la Sala Gomis a vacunar-se, a l’horari habitual de 8 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores s’afegirà la franja de migdia, de manera que es completa el servei diari durant 12 hores ininterrompudes, amb les habituals 26 parades als diferents barris, a més del servei de pujada i baixada a l’estació de tren. La parada de l’Avinguda d’Albaida és la més apta per accedir a la Sala Gomis, ja que des d’ella sols s’ha de caminar un xicotet tram pel recinte firal per accedir al punt de vacunació.

Ibáñez recordava que el servei acompleix les mesures de seguretat establertes, sent obligat l’ús de mascareta per accedir als vehicles, on es compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per a les persones ocupants, i que son desinfectats després de cada trajecte. Ibáñez feia una crida a la ciutadania a fer ús del transport públic ja que “utilitzar el bus urbà ens ajuda a caminar cap a una ciutat més sostenible i a més és la manera més ràpida i segura de desplaçar-se per la ciutat”.

No hay comentarios

Dejar respuesta