L’escola d’estiu de Xàtiva obri el termini de matriculació el 30 de maig

El servei funcionarà des del 26 de juny fins al 28 de juliol i es realitzarà el col·legi Gozalbes Vera i al Polesportiu Les Pereres

Xàtiva,26 de maig de 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva oferirà un any més el servei de l’Escola Municipal durant el període vacacional per tal d’afavorir la conciliació familiar de les famílies amb menors entre els 2 i els 16 anys.

Les inscripcions s’obriran a partir del proper dimarts 30 de maig i l’escola tindrà un preu de 25 euros setmanals, realitzant-se des del 26 de juny fins al 28 de juliol en dos espais diferenciats: el col·legi Gozalbes Vera (per als xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys), i al poliesportiu Les Pereres (per als joves de 3 a 16 anys).

L’horari serà de 9 a 13 hores, tot i es que es poden sol·licitar altres serveis com ara el d’acollida de matí (de 8 a 9h) o acollida a migdia (de 13 a 14h), amb un cost de 5 euros setmanals; o acollida completa amb un cost de 10 euros setmanals. També estarà disponible un servei d’autobús (14 euros setmanals) i menjador escolar per a Les Pereres (40 euros setmanals). La matriculació es podrà efectuar per setmanes completes o individuals, incloent o no els serveis opcionals.

Per a matricular-se serà necessari efectuar el pagament mitjançant autoliquidació via telemàtica des de la seu electrònica de l’Ajuntament, excepte el servei de menjador que es pagarà directament a l’empresa de càtering. Per a formalitzar la matrícula caldrà omplir un formulari de manera telemàtica, en el qual també s’adjuntarà el justificant de pagament bancari. Tant el pagament com la formalització s’han de realitzar abans del dijous anterior de cada setmana a les 23.59 hores.

Les places seran prioritàries i limitades per a famílies empadronades a Xàtiva, per a famílies amb necessitat de conciliació laboral i familiar i per a col·lectius amb vulnerabilitat social.

Per a qualsevol dubte o aclariment es pot contactar directament amb la Casa de la Joventut en el seu horari habitual, enviant un correu electrònic a l’adreça educa@xativa.es, o bé a través del telèfon 96 228 18 03.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × dos =