El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent dona la benvinguda als nous professionals MIR, PIR i EIR

Trenta nous professionals de medicina, infermeria, infermeria comunitària, matrones i psicologia s’incorporen des de hui al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent per a completar el seu període formatiu com a residents inclosos en la plantilla de professionals de la salut del Departament.

En concret es tracta de huit professionals de la infermeria, un de psicologia i vint-i-un de medicina en especialitats com a Medicina Familiar, del treball, Traumatologia, Oftalmologia, Cirurgia General, Anestèsia, Psiquiatria i Pediatria.

La major part d’aquests professionals realitzaran el seu període formatiu resident en els centres d’atenció primària amb acreditats per a la formació de Castelló, Énguera, La Pobla Llarga, L’Olleria, Ontinyent i Xàtiva així com en els centres hospitalaris de Xàtiva i Ontinyent.

Els nous professionals realitzaran també durant en aquest període, cursos especialitzats en Urgències i Prevenció de Riscos. Durant el període que ara s’inicia també duran a terme els corresponents rotatoris per altres centres tant nacionals com internacionals sota la tutorització dels professionals de l’àrea del docència del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

L’acte de benvinguda de residents ha comptat amb la participació dels professionals residents que finalitzen el seu període MIR, EIR o PIR del departament que han explicat als nous professionals la seua experiència formativa i professional en els seus últims quatre anys i que els permetrà accedir a la seua professió amb un alt nivell formatiu i especialitzat.

L’acte ha sigut presentat per la Comision de Docència i formació del Departament encapçalat per Vicente Domingo, anestesista i president de la Comissió que ha animat als nous professionals a obtindre el màxim d’experiències formatives possibles en un Departament que en els últims anys ha vist duplicada la seua oferta tant en centres com en especialitats i nombre de places per a la formació.

Per la seua part la gerent del Departament Margarita Llaudes ha agraït l’elecció d’aquests professionals dels centres i àrees de formació que disposa el Departament Xàtiva-Ontinyent i ha destacat la qualitat formativa que ofereixen els seus tutors en les diferents especialitats mèdiques, d’infermeria i psicologia. Llaudes ha posat l’accent principalment en les peculiaritats que ofereix aquest departament que combina tant l’atenció en centres urbans de gran densitat poblacional com en àrees rurals, combinant així dues tipologies diferents d’assistència sanitària.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − doce =