Marcos Sanchis construirà una sala polivalent i un pàrquing de 350 places en l’estació d’autobusos

• Dins del pla Xàtiva Emprén, el candidat del PP proposa una rebaixa d’impostos del 50% durant els dos primers anys, ajudes de 3.000 euros per a les empreses creades per joves o 1.500 euros per a les noves empreses

• “Eliminarem les traves burocràtiques i que qualsevol puga obrir un negoci a Xàtiva en menys de 48 hores. Es va acabar posar barreres al nostre comerç”

• “El Mercat Municipal de Xàtiva deixarà d’estar en la cua de prioritats i posarem en marxa una nova gestió, així com la modernització del recinte, el mateix que amb els polígons industrials”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat els compromisos que desenvoluparà com a alcalde de la ciutat en matèria de comerç i promoció econòmica, destacant el projecte de construir un pàrquing públic subterrani de 350 places en l’estació d’autobusos que el PP remodelarà amb un ambiciós pla.


Marcos Sanchis ha indicat que «si volem ajudar al nostre comerç local, no pot ser un malson vindre a comprar al centre de Xàtiva, perquè si no la gent es va a les grans superfícies. Per això, aquest pàrquing que construirem facilitarà que lloa ciutadans puguen vindre a comprar o fer gestions de forma més còmoda».

El candidat del PP ha indicat que un altre dels objectius quan arribe a l’alcaldia és «eliminar les traves burocràtiques i que qualsevol puga obrir un negoci a Xàtiva en menys de 48 hores. Es va acabar posar barreres al nostre comerç, als nostres empresaris i emprenedors, el que cal donar són facilitats».

Així mateix, «s’apostarà per una rebaixa d’impostos al comerç, a les empreses i a la indústria per a poder atraure oportunitats als joves», ha indicat Marcos Sanchis, que apunta al fet que «això anirà dins del pla Xàtiva Emprén, tota una sèrie de mesures per a ajudes a la creació i atracció d’empreses.

Dins del pla Xàtiva Emprén, el candidat del PP proposa una rebaixa d’impostos del 50% durant els dos primers anys a les empreses de nova creació per a fomentar l’activitat emprenedora. A això se li suma altres ajudes com 3.000 euros per a les empreses creades per joves o 1.500 euros per a les noves empreses.

Per al candidat del PP, «volem fer de Xàtiva una ciutat atractiva per a obrir el teu negoci, comerç o empresa. Som la capital de La Costera, estem en una situació geogràfica perfecta entre València, Alacant i Albacete per a atraure inversions, però en els últims anys només veiem trens passar per la total desídia del PSOE de Roger Cerdà, més centrat en fer-se vídeos que a buscar inversions o a posar facilitats a les empreses».

«Més empreses és més ocupació, i que la gent es quede a viure a Xàtiva i no es vaja anara buscant oportunitats, i això sembla que l’esquerra no ho entén. Per això és tan necessari el canvi i que entre el PP a l’Ajuntament», ha subratllat Marcos Sanchis, que s’ha compromés a actualitzar el Pla d’Acció Comercial, així com a la creació d’un Observatori del Comerç per a potenciar l’activitat comercial de Xàtiva.

Finalment, Marcos Sanchis no s’oblida del Mercat Municipal de Xàtiva i ha assegurat que «amb el PP deixarà d’estar en la cua de prioritats i posarem en marxa una nova gestió, així com la modernització d’aquest», com també s’ha referit als polígons industrials «un altre dels grans oblits de Roger Cerdà que amb el PP adequarem i revitalitzarem perquè siguen un pol d’atracció d’inversions».

No hay comentarios

Dejar respuesta