Obert el termini per optar a les deu noves places de la Policia Local de Xàtiva

La presentació de sol·licituds es podrà fer des d’aquest dimecres 28 d’agost fins el dimarts 24 de setembre, tots dos inclosos

L’ajuntament de Xàtiva ha obert el termini de presentació de la convocatòria per a la cobertura en propietat de deu places d’Agent de Policia Local incloses en el subgrup C1 de titulació, vacants a la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Xàtiva.

D’aquestes deu places, hi haurà huit que són pel torn lliure mitjançant el sistema d’oposició lliure, amb un mínim de tres dones com marca el Pla d’Igualtat de la Generalitat Valenciana, i dues pel torn de mobilitat durant el curs.

Per aquest motiu i amb un marge de vint dies hàbils per tal de presentar sol·licituds, a partir d’aquest dimecres 28 d’agost fins el dimecres 24 de setembre s’habilitarà a la Seu Electrònica un tràmit exclusiu amb tota la documentació i informació necessària per a la seua correcta tramitació. Per altra banda, qualsevol sol·licitud presentada o abonament de taxes realitzat fora d’aquest termini, tant abans com després del mateix, no serà vàlid.

La convocatòria i el text íntegre de les bases estan publicades al Butlletí Oficial de la Província de València, amb data del del 23 de juliol de 2019. Així mateix, es publicarà l’extracte de la convocatòria al BOE.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 4 =