L’alerta per ruixats i tempestes finalitza sense incidents a Xàtiva

L’Ajuntament havia preparat un dispositiu especial davant els avisos del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana

 L’alerta especial per pluges i tempestes que es va activar el passat dilluns 26 d’agost a tota la Comunitat Valenciana, i que ha perdurat fins el matí de d’aquest dimecres, ha finalitzat sense incidents a Xàtiva.

L’Ajuntament de Xàtiva havia posat en marxa un dispositiu coordinat entre les forces de seguretat, les brigades i l’àrea de neteja per tal d’estar preparats per a qualsevol tipus d’intervenció davant l’alerta taronja que es va indicar des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

“Després d’un episodi delicat i potencialment perillós, voldria agrair el treball coordinat preventiu dels serveis de neteja, brigades d’Obres Públiques, Agricultura i Parcs i Jardins, a més de la Policia; que han estat pendents de que no hi haguera cap incident destacable en les darreres 48 hores a la nostra ciutat”, ha destacat l’alcaldessa en funcions, Xelo Angulo.

L’Agència Estatal de Meteorologia a la Comunitat Valenciana ha confirmat aquest matí a través de les seues xarxes socials que l’episodi de la DANA es pot donar per conclòs, passant a nivell verd a tot el territori valencià.

Cal recordar que en els darrers anys, el govern municipal ha invertit més de 40.000 euros en construir col·lectors per connectar-los a la xarxa de clavegueram de Xàtiva amb la finalitat d’acabar amb els problemes de filtracions i inundacions que patien alguns carrers de la ciutat, especialment perillosos en èpoques de gota freda. “Aquest fet ha acabat amb molts problemes d’inundació en els carrers de Xàtiva i també amb els talls en els accessos soterranis de la ciutat”, ha incidit Angulo.

No hay comentarios

Dejar respuesta