Nova directiva per a la Unió Esportiva Canals

Dissabte passat 23 de juliol, es va arribar a un acord per a la constitució de la nova directiva de la Unió Esportiva Canals, després d’una reunió en l’Ajuntament de Canals, promoguda pel mateix alcalde Joan Carles Pérez i el Regidor d’Esports José Ramón Garrido, on es buscava un grup de treball que es fera càrrec de la situació del club.

Aquest grup tènia que estar format per persones vinculades al món del futbol, perquè prengueren les regnes d’aquesta representativa institució esportiva de Canals i així ha sigut. Aquest grup de treball estarà format per un bon grup de persones vinculades al món del futbol, encapçalades per Natálio Lorenzo com a president i José Alventosa com a vicepresident.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Canals han volgut felicitar i donar les gràcies a aquest grup de persones, que “segur faran realitat un nou i il·lusionant projecte, el qual donarà solució a la delicada situació en què havia quedat aquesta institució esportiva, donant resposta a l’esforç i treball que l’alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de Canals han portat a terme”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 4 =