Nous equips informàtics a la Biblioteca Pública Municipal de Canals

L’ajuntament de Canals està instal·lant 8 nous i moderns equips informàtics per a ús públic a la Sala d’Adults de la Biblioteca Pública Municipal de Canals, i d’ací a poc temps s’instal·laran també 3 més a la Sala Infantil.

Tots aquests equips vénen a substituir els anteriors i serviran per a millorar les prestacions i la disponibilitat de tots els veïns i veïnes del municipi quant a l’accés de manera pública i gratuïta a les noves tecnologies, tan presents i necessàries en aquests nous temps.

Malgrat que en aquests moments la Biblioteca Pública Municipal de Canals a causa de les restriccions i protocols de la COVID-19, només ofereix serveis mínims, esperem que en un breu període de temps es puguen reprendre a poc a poc totes les activitats i serveis.

També, en aquests moments, i precisament per l’actual situació, la Biblioteca està duent a terme una sèrie d’iniciatives i activitats de millores, per tal que quan es puguen restablir totes les activitats i serveis els usuaris i usuàries puguen gaudir de noves millores i equipaments.

Els nous equips informàtics són 8 ordinadors d’última generació, amb pantalla de 24′, per a poder treballar amb comoditat i connectats a la xarxa de l’Ajuntament de Canals, amb tots els serveis ofimàtics necessaris, sistema operatiu, navegador, i tots els programes necessaris a més, amb connexió ultraràpida a la xarxa d’internet, i lector de targetes.

El regidor de cultura Miquel Alventosa, destacava «la important millora que es posa a l’abast de tots els canalins i canalines i que esperem que siga de profit per a tothom». Afegia, el regidor que «tant el Departament de Cultura, com el Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Canals fa temps que estan treballant per oferir i garantir als nostres ciutadans l’accés a les noves tecnologies tan necessàries i demandades i que per fi ara són una realitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − seis =