El Consell de la Joventut de Xàtiva prepara un vídeo amb la participació ciutadana

S’acosta el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i des del Consell de la Joventut de Xàtiva ja han començat a realitzar accions encaminades a reivindicar aquest dia. El mateix dia 8 es publicarà un vídeo fet a base de fotografies que pot enviar qualsevol persona a partir de hui fins el dia 7, subjectant un cartell amb un lema que s’ha escollit per part de l’entitat.
Per tal d’organitzar les accions encaminades a reivindicar el 8M, el Consell de la Joventut de Xàtiva, òrgan de participació juvenil, ha creat dos grups de treball oberts dels que han participat diversos joves de la ciutat aportant idees i proposant accions. Fruit d’aquests grups ha sorgit la idea de crear una Playlist de Spotify amb cançons relacionades amb l’empoderament femení, el feminisme, la violència masclista, etc., de la que totes i tots poden proposar cançons a través de les xarxes socials del CJX.

Però, l’acció més significativa serà la realització d’un vídeo fet a partir de fotografies que ha d’enviar la gent interessada en participar, que hauran d’aparèixer en horitzontal subjectant un cartell amb el lema “Joventut Junta per la Igualtat”. Des del propi Consell de la Joventut de Xàtiva han fet un disseny de cartell que es pot descarregar des de l’enllaç que es facilita a continuació, així qui vullga podrà imprimir-lo per a utilitzar-lo en la foto. No obstant això, qui no dispose d’impressora o vulga fer-se el seu propi cartell, podrà fer-lo de la manera que més li agrade respectant el lema proposat.

Enllaç al cartell: https://drive.google.com/file/d/1weLVRdrb8fnlNdE5ISPW75Y79Vg9p87Q/view

Les fotografies hauran de fer-se arribar com a màxim el diumenge 7 de març a través del WhatsApp del CJX (623176443) o del correu electrònic (cjxativa46800@gmail.com).

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a tota la ciutadania a participar d’aquesta iniciativa, siguen joves o no, per tal de reivindicar aquest 8 de març del que malauradament no es podrà realitzar cap acte multitudinari tal i com venia sent habitual els darrers anys.

Més informació al lloc web del CJX (cjxativa.org) i al recent creat Grup de Difusió de WhatsApp que servirà per a que totes les persones interessades en rebre informació del CJX puguen estar assabentades de tota l’actualitat al moment.

Per tal d’accedir, feu clic a aquest enllaç: https://chat.whatsapp.com/LjqHZ6ztteK66f1b8j6WLf

No hay comentarios

Dejar respuesta