Nomenament de Laura i Carmen com a Falleres Majors de Xàtiva 2019

El convent de Sant Agustí va acollir en la vesprada del diumenge el Nomenament de la Fallera Major i Infantil de Xàtiva del 2019, Laura Martí i Sanz i Carmen Pavia i Solves,.

Les màximes protagonistes de les falles setabenses van estar abrigallades per la seua Cort d’Honor, amics i familiars. Van assistir l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, el president de la Junta Local Fallera, Jesús González, i representants dels partits polítics que governen en la ciutat.

IMG_4329A Laura i Carmen els espera un exercici faller carregat de sorpreses i emoció que afrontaran amb moltes ganes. Ambdues joves van desfilar sota la mirada atenta del públic assistent i van rebre un ram de flors i un pergamí que acredita el seu càrrec.

Un esdeveniment al que van assistir també les màximes protagonistes de totes les comissions de la ciutat així com les Falleres Majors.

IMG_3995L’alcalde, Roger Cerdà, va felicitar a les joves i els va desitjar un any ple d’emocions. El primer edil va assenyalar que aquest nou exercici serà especial per a les màximes protagonistes de la festa setabense.

Després de l’acte, els assistents i les Falleres Majors van gaudir d’una àgape en el pati de l’extensió universitària.

No hay comentarios

Dejar respuesta