Finalitza la concessió del bar del Poliesportiu Municipal de Canals

Finalitza la concessió del bar restaurant del Poliesportiu Municipal després del transcurs de 4 anys establerts pel contracte que va començar el 23 d’octubre del 2014.

Aquesta última licitació era per a dos anys amb possibilitat de ser prorrogables, però a hores d’ara, després de les dues prorrogues aprovades, en setembre de 2016 i en agost de 2017, s’ha vençut el temps de concessió. Per aquest motiu, en dos mesos d’antelació a la data oficial per a abandonar el recinte, el 17 d’agost del 2018, es va remetre un informe amb els fonaments legislatius als representants municipals responsables i a les persones adjudicatàries que estaven fent funcionar les instal·lacions.

Aquesta actuació ha sigut portada a terme des de l’Ajuntament de Canals per a complir la legislació vigent i, a més, garantir els drets dels potencials licitadors i dels propietaris que s’han responsabilitzat del bar restaurant durant els últims quatre anys.

A hores d’ara, quan es realitze la pròxima revisió de l’establiment, el consistori tornarà a fer el procediment de licitació per a que qualsevol persona o empresa puga accedir al concurs.

No hay comentarios

Dejar respuesta