Comiat amb setiment i emocions d’Andrea i Nerea, Falleres Majors de Xàtiva 2018

El Gran Teatre de Xàtiva va acollir el passat dissabte el comiat oficial a les Falleres Majors de Xàtiva 2018, Andrea Torres i Martínez i Nerea Serrano i Ramírez, i les seues corts d’honor.

IMG_4019 L’acte va comptar amb lassistència de l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera (JLF), Roger Cerdà, la regidora de Falles, Lena Baraza, el president de la JLF, Jesús González, i alguns membres del govern local. L’acte va començar amb un a propòsit, interpretat per Pepe Mira i Carlos Izquierdo

Seguidament es va procedir a l’acte protocol·lari amb les Falleres Majors, que van poder recordar amb un vídeo d’imatges, un any màgic i especial com a falleres majors que de segur no oblidaran mai. Les comissions falleres de la ciutat acompanyaren a les Falleres Majors en aquest acte que posa fi a l’any que han viscut.

Tant Andrea com Nerea vIMG_4155an tenir paraules d’agraïment per a les diferents comissions de la ciutat per obrir els seus casals i per a la Junta Local Fallera pel gran recolzament que han rebut en aquest any tan especial. A més, van fer extensius els seus agraïments, als pares i mares de les dames i els acompanyats així com a les persones que ja no estan entre nosaltres i a totes les persones que han compartit amb elles tots els bons moments.

IMG_4133Per la seua banda, La cosina i una amiga de les Falleres Majors de Xàtiva, varen exercir de mantenidores de l’acte i la presentadora va ser Nayalia Beltràn . L’alcalde i el president de la JLF van dedicar paraules d’afecte i reconeixement per a ambdues joves.

[g-gallery gid=»45207″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + diecisiete =