El Museu de la Font es prepara per acollir l’exposició ‘Restes de Vida, Restes de Mort’

El Museu Històric-Etnològic de la Font de la Figuera acollirà l’exposició itinerant ‘Restes de Vida, Restes de Mort’. La inauguració de la mateixa serà el proper 10 de febrer a les 19.30 hores i estarà disponible fins al pròxim 24 d’abril.

‘Restes de Vida, Restes de Mort’ proposa un recorregut que mostra com les comunitats humanes que s’han assentat a les nostres terres han tractat el tema de la desaparició dels éssers estimats. Alhora, mostra com es recupera aquesta informació mitjançant l’arqueologia funerària.

La regidora de Cultura, Verónica Reyes, agraeix al Museu de Prehistòria de la Diputació de València el fet de «facilitar a museus, com el nostre, un instrument de divulgació que servixca per donar a conèixer una nova disciplina, l’Arqueologia de la Mort, des d’una perspectiva científica i alhora respectuosa».

L’exposició es divideix en quatre àmbits: Enfrontar-se a la mort, l’Arqueologia Funerària, Morir en Terres Valencianes i Noves tècniques per a vells ossos. Des de l’Ajuntament es convida a veïnes, veïns i visitants a conèixer de primera mà aquesta completa exposició, ambientada en un tema que sempre ha causat respecte alhora de curiositat.

No hay comentarios

Dejar respuesta