El C.O. la Costera participa a l’encontre provincial de boccia a Manises

SONY DSC

El C.O. La Costera ha participat en l’Encontre Provincial de Boccia que s’ha disputat a Manises i que organitza Copava. En aquest encontre han participat centres de Castelló, Alginet, Manises, Enguera i varis centres de la ciutat de València. Un matí en que les modalitats que s’han jugat han sigut les de Canaleta i Manual, la qual es dividia en dos nivells, de competició i amistós.

En el nivell de competició manual, el centre ocupacional de Xàtiva presentava un equip format pels jugadors Luis Ferri, Martin Barberà i Lidia Cuenca, els quals després de la fase prèvia arribaven a la final per enfrontar-se al Centre Ocupacional Miguel Soler d’Enguera. Després des dos parcials molt igualats, el resultat final acabava en empat, forçat per una última bola llançada pel jugador xativí Luís Ferri que d’aquesta manera forçava el desempat. En aquest, el capità Martín Barberà feia un llançament perfecte que donava la victòria a l’equip de la Costera.

L’altre equip que ha presentat l’equip de Xàtiva en la modalitat de Llançament Manual Amistós ha quedat en tercera posició, amb un paper més que digne de les jugadores Mª José Poveda, Edurne Monfort i Paula Duet.

La boccia, un esport que el centre ocupacional de Xàtiva fa temps que practica i que sobretot, està suposant-li el treballar en esportistes que estan desenvolupant moltes de les qualitats que són capaços de realitzar. Un esport que treballa per la inclusió i de les persones amb diversitat funcional.

No hay comentarios

Dejar respuesta