Molt bons resultats per al Club d’Esgrima Xàtiva en el Campionat d’Espanya celebrat a Madrid

Boníssims resultats per a Club d’Esgrima Xàtiva, en el Campionat d’Espanya menors de 15 anys celebrat en Tres Cantos (Madrid) el dissabte passat 20 de maig. Del Club d’Esgrima Xàtiva, han participat tres xics i tots l’han fet fenomenal. Paul Jakelsky va guanyar 4 assalts en la ronda de poules. En la ronda de 64 va guanyar a un xic més major que ell, usant moltes parades respostes. Va caure en 32 contra el seu company Joan Català després d’un assalt molt intens quedant 24 de 63 participants. Molt bon resultat per a Paul amb la seua edat. Joan Català, per part seua, va guanyar 5 combats en la ronda de poules i en la ronda de 16 va guanyar a un rival molt conegut passant a la ronda de 8 on va perdre contra ell que al final va guanyar la competició. Al final va quedar 7°.  León García, va tindre molt bona ronda de poules, guanyant 6 combats.  Va tindre unes dificultats que anava superant. Al final va utilitzar molta tàctica i va ser capaç d’arribar a semifinals, on va plantar cara al qual al final va guanyar la competició. León García va guanyar una medalla bronze ben merescuda. Des del Club «estem molt satisfets, som un club xicotet però hem aconseguit grans resultats aquesta temporada al nivell nacional.»