Marcos Sanchis(PP) presenta el pla més ambiciós de la història: “500.000 euros en bons esportius”

• El candidat del PP promet 500.000 euros en bons esportius i de salut per a la gent que practique esport a Xàtiva

• El PP proposa una oficina de l’esport, un organisme públic per a investigar sobre la labor de l’esport que siga realitza a Xàtiva i així poder donar resposta a les necessitats que la ciutadania transmeta en matèria d’esport

• “La dotació econòmica als clubs municipals augmentarà un 30% i es portaran esdeveniments esportius a Xàtiva per a fer de la capital de la Costanera la capital de l’esport”

El candidat del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha presentat en programa en matèria d’esport que suposa en “pla d’esport més ambiciós en la història de Xàtiva” ja que l’objectiu del PP “és posar l’esport en el centre de l’acció política perquè esport és salut”.
Per a això, Marcos Sanchis ha presentat als col·lectius de l’esport de Xàtiva el pla Activa’t Xàtiva, per a treballar braç a braç amb el sector sanitari, esportiu i acadèmic per a fer de Xàtiva una de les capitals de l’esport i un municipi de referència de l’activitat esportiva.

Entre els compromisos de Marcos Sanchis en matèria d’esport “500.000 euros en bons esportius i de salut” per a la gent que practique esport en Xátiva, una aposta per la salut dels veïns del nostre municipi amb polítiques actives i realistes.

Així mateix, quan Marcos Sanchis arribe a l’alcaldia s’impulsarà l’anomenada “recepta esportiva” i considerarà “aliats estratègics” a tots els centres i esportista amb la finalitat de combatre el sedentarisme a Xàtiva.

Així mateix, des de l’esport s’ha de fomentar una salut completa i per això quan el PP arribe a l’alcaldia de Xàtiva “s’impulsarà que des dels centres sanitaris i clíniques, metges, psicòlegs i psiquiatres informen dels beneficis de l’exercici per a la salut dels pacients”, assumpte derivat amb l’anomenada “recepta esportiva”.

L’alcaldable del PP proposa a més una oficina de l’esport, un organisme públic per a investigar sobre la labor de l’esport que siga realitza a Xàtiva i així poder donar resposta a les necessitats que la ciutadania transmeta en matèria d’esport.

Per a Marcos Sanchis, el seu pla d’esport també és per al xiquets, per això el PP proposa organitzar unes jornades d’olimpíades municipals per a motivar i fomentar l’esport entre els xiquets de Xàtiva”. Així mateix, els col·legis que s’uneixen a aquest pla tindran “suport econòmic i material per a activitats esportives”.
A més, l’alcaldable del PP proposa un “pla municipal de lligues esportives escolars que fomenten la igualtat i la participació” i millorarà les “les subvencions per a clubs o organitzacions que fomenten l’esport en diversitat funcional”.
Quan Marcos Sanchis siga alcalde, la dotació econòmica als clubs municipals augmentarà un 30% i es portaran esdeveniments esportius a Xàtiva per a fer de la capital de la Costanera la capital de l’esport.
En el pla d’instal·lacions esportives, el candidat del PP ha assegurat que “no consentiré la imatge deplorable d’alguns poliesportius i camps de futbol on la gent té por fins a lesionar-se per la falta de manteniment d’aquests anys amb Roger Cerdà”.
“Es va acabar a Xàtiva anar a jugar un partit i patir per si et lesiones per les males condicions del camp. Recuperarem tots els poliesportius i camps de Xàtiva com mereixen perquè per ací comencen les apostes per l’esport”, ha conclòs Marcos Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece − dos =