Millora l’accessibilitat i seguretat vial de l’encreuament de Selgas amb Baixada del Carme

S’instal·la paviment podotàctil i es s’amplia la vorera per reduir la velocitat del trànsit

L’Ajuntament de Xàtiva ha finalitzat recentment distintes actuacions de manteniment i millora d’espais públics a la ciutat. Entre elles, s’ha dut a terme el soterrament de contenidors de recollida selectiva a l’encreuament d l’avinguda de Selgas amb Baixada del Carme. Aquesta actuació s’ha aprofitat per a millorar l’accessibilitat i la seguretat vial de l’encreuament, amb la instal·lació d’un paviment podotàctil i l’ampliació de la vorera per a reduir la velocitat del trànsit en direcció a la plaça d’Espanya. L’actuació ha comptat amb una inversió de 35.000 euros.

Altra de les actuacions concloses ha estat la pavimentació del pati de l’Escola d’Adults Francesc Bosch i Morata. Aquesta obra ha consistit en la instal·lació d’un paviment de rajoles amb pedra de riu, combinat amb zones de grava fina i la construcció d’escocells i canalitzacions pluvials. Anteriorment, l’EPA comptava amb un paviment d’arena morterenca que originava brutícia a les dependències de l’edifici, especialment en dies de pluja. L’actuació ha suposat uns 12.000 euros d’inversió.

També s’han produït obres per a reparar fuites en la xarxa d’aigua potable. Concretament, s’ha dut a terme la reparació de dues fuites a la connexió d’eixida del dipòsit d’aigua potable de Sant Josep amb les xarxes principals 1 i 3, així com la substitució de copes i juntes d’estanquitat. En aquests moments, es troba en fase de redacció una altra intervenció a l’interior del túnel d’accés i a les connexions de les xarxes principals amb el dipòsit. Finalment, l’Ajuntament ha conclòs la reparació d’una fuita al Canal de Bellús al seu pas pel camí de Sant Antoni.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − tres =