La Font de la Figuera reparteix 7.460 euros en ajudes de material i transport escolar

En total s’han beneficiat 73 famílies del municipi

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha repartit un total de 7.460 euros en ajudes de material i transport escolar, beneficiant a 73 famílies del municipi. Estes ajudes corresponen al curs 2019-2020 i estan contemplades dins del pressupost municipal d’este exercici. L’objectiu és dotar a l’alumnat d’una subvenció econòmica que cobrisca les despeses en material escolar i el trajecte fins als centres educatius pertanyents a cada disciplina educativa.

Quant a la subvenció de material escolar, s’han concedit deu ajudes de 50 euros per a famílies amb xiquets i xiquetes d’Educació Infantil. A més, hi ha vint-i-sis famílies beneficiàries de Primària, que han rebut 30 euros cadascuna. Per últim, s’han repartit 70 euros a setze famílies amb estudiants en l’ESO. En total, s’han adjudicat 2.400 euros.

Pel que fa a les ajudes de transport escolar, s’han concedit tres tipus diferents, depenent del trajecte, amb un import total de 5.060 euros. Així, s’han beneficiat huit persones que fan un tram inferior a 30 km amb 175 euros cadascuna. Altres dos, han rebut 180 euros tenint en compte que el seu desplaçament és de 31 a 50 km i onze persones més, que fan desplaçaments de més de 50 km, han rebut una quantitat de 300 euros.

El Consistori considera “imprescindible” este suport al col·lectiu estudiantil per a garantir les condicions d’accés a les aules.

No hay comentarios

Dejar respuesta