Més de dos-cents xiquets i xiquetes gaudeixen amb el Playback infantil Falles de Xàtiva

Els més menuts van protagonitzar coreografies molt elaborades, van ballar cançons del panorama musical actual i van divertir al públic assistent.

Un total de més de 200 xiquets i xiquetes van participar ahir en el Gran Teatre de Xàtiva en la Mostra de Playback Infantil que organitza la Junta Local Fallera. 18 comissions es van donar cita en aquest esperat esdeveniment que ja s’ha consolidat dins del calendari faller xativí i que va congregar també a més de 36 delegades infantils de les comissions de Xàtiva. L’esdeveniment es va realitzar en dos torns, a les 11.00 hores i seguidament a les 12.00 hores. i en ambdues el Gran Teatre va estar replet de gent.

Van participar en aquesta mostra de playback: Cid, Tetuan, Raval, Mercat, República Argentina, Selgas Tovar, Ferroviària, Sant Jordi, Molina Clare, Benlloch, Sant Jaume, Joan Ramon Jiménez, Sant Feliu, Abú Masaifa, Murta Maravall, Corts Valencianes, el Carmen i Espanyoleto. La Fallera Major Infantil de Xàtiva, la cort d’honor i els seus acompanyants, amb la seua actuació va posar el punt d’or a un matí replet d’entreteniment, ritme i diversió especialment per als més xicotets.

Des de la Junta Local Fallera han mostrat la seua satisfacció per l’èxit de l’esdeveniment i donen l’enhorabona als delegats infantils de les comissions pels “bons resultats aconseguits” i per la “intensa labor que han realitzat”.

Fotos: Junta Local Fallera

Playback-cid- Playback-Murta- Playback-joan-ramon- Playback-raval- Playback-benlloc- Playback-corts-valencianes- Playback-abu- Playback-argentina- Playback-mercat- Playback-espanyoleto- Playback-carmen- Playback-sant-jordi- Playback-molina- Playback-san-feliu- Playback-selgas- Playback-tetuan- Playback-falles-2020-2 Playback-ferro-


No hay comentarios

Dejar respuesta