Xàtiva construirà el nou pavelló auxiliar junt al Francisco Ballester

El regidor d’Esports es va reunir divendres amb la Coordinadora de Clubs, que ha realitzat aportacions per a la nova infraestructura

 El passat divendres va tindre lloc en l’Ajuntament de Xàtiva una reunió entre el regidor d’Esports Pedro Aldavero i la Coordinadora de Clubs esportius de Xàtiva, per tal comunicar la ubicació del nou pavelló auxiliar que està previst construir.

nuevo-pabellon-xativa-planoFinalment, aquesta nova instal·lació s’ubicarà junt al Pavelló Francisco Ballester, malgrat que en un primer moment es va plantejar la possibilitat de col·locar-la junt al pavelló de voleibol. No obstant, però, es va descartar finalment la seua viabilitat degut a les seues dimensions, que minimitzarien l’aparcament i impedirien la celebració de la Fira del Bestiar, que es va habilitar en aquest espai fa alguns anys.

Aquesta nova ubicació va obtenir divendres el recolzament i l’aprovació dels clubs esportius de la ciutat, els quals van poder conèixer de primera mà el projecte que es pretén dur a terme, dins del compromís de la regidoria d’Esports de comptar amb el vist i plau de la Coordinadora com a ens representatiu de clubs i associacions esportives.

«Ens hem reunit amb la coordinadora de clubs per a donar-los a conèixer l’estudi del nou pavelló auxiliar que es va a construir a la nostra ciutat i la seua ubicació, i s’ha aprofitat per manifestar les aportacions que consideren necessàries per a la nova infraestructura, que servirà per al dia a dia i per a millorar la qualitat dels entrenaments dels clubs. Vull agrair a la Coordinadora de clubs el treball que han fet i per descomptat totes les seues aportacions seran tingudes en compte», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha afegit que «aquest pavelló era un compromís ferm de l’equip de govern, que està prop de ser una realitat. No obstant, tampoc ens oblidem de les remodelacions que cal fer al pavelló de voleibol, que és un espai important per a nosaltres en una bona ubicació», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

El següent pas en aquest sentit serà la redacció del projecte d’aquest pavelló auxiliar, al que seguirà la licitació de les obres que, està previst, puguen iniciar-se a finals d’any.


En Castellà:

Xàtiva construirá el nuevo pabellón auxiliar junto al Francisco Ballester

El concejal de Deportes se reunió el viernes con la Coordinadora de Clubs, que ha realizado aportaciones para la nueva infraestructura

El pasado viernes tuvo lugar en el Ayuntamiento de Xàtiva una reunión entre el concejal de Deportes Pedro Aldavero y la Coordinadora de Clubes deportivos de Xàtiva, con el objetivo de comunicar la ubicación del nuevo pabellón auxiliar que está previsto construir.


Finalmente, esta nueva instalación se ubicará junto al pabellón Francisco Ballester, a pesar de que en un primer momento se planteó la posibilidad de colocarla junto al pabellón de voleibol. No obstante, se descartó finalmente su viabilidad debido a sus dimensiones, que minimizarían el aparcamiento e impedirían la celebración de la Fira del Bestiar, que se habilitó en este espacio hace algunos años.


Esta nueva ubicación obtuvo el viernes el respaldo y la aprobación de los clubes deportivos de la ciudad, los cuales pudieron conocer de primera mano el proyecto que se pretende llevar a cabo, dentro del compromiso de la concejalía de Deportes de contar con el apoyo de la Coordinadora como ente representativo de clubes y asociaciones deportivas.


«Nos hemos reunido con la coordinadora de clubes para darles a conocer el estudio del nuevo pabellón auxiliar que se va a construir en nuestra ciudad y su ubicación, y se ha aprovechado para manifestar las aportaciones que consideran necesarias para la nueva infraestructura, que servirá para el día a día y para mejorar la calidad de los entrenamientos de los clubes. Quiero agradecer a la Coordinadora de clubes el trabajo que han hecho y por supuesto todas sus aportaciones serán tenidas en cuenta», ha manifestado el concejal de Deportes Pedro Aldavero, quien ha añadido que «este pabellón era un compromiso firme del equipo de gobierno, que está cerca de ser una realidad. No obstante, tampoco nos olvidamos de las remodelaciones que hay que hacer en el pabellón de voleibol, que es un espacio importante para nosotros en una buena ubicación», ha manifestado el regidor de Deportes Pedro Aldavero.


El siguiente paso en este sentido será la redacción del proyecto de este pabellón auxiliar, al que seguirá la licitación de las obras que, está previsto, puedan iniciarse a finales de año.

No hay comentarios

Dejar respuesta