La Mitja Marató de Xàtiva va batre rècord de participació amb 1560 participant

Ouais Zitane, bat el rècord i s’emporta el triomf en la Mitja Marató de Xátiva 2020

En el matí de diumenge es va celebrar la XVI edició de la mitja marató de Xàtiva, organitzada pel Club Atletismo Ajos Xàtiva amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal.La prova d’any que es disputava en un nou recorregut, va batre rècord de participació amb 1560 participant i rècord del circuit.

IMG_8493La prova, que va començar a les 10:00, amb un recorregut total de 21 quilòmetres la va guanyar l’atleta OUAIS ZITANE, del club Alejandro Sanz va batre el rècord del circuit en un temps d’1:04:57. Segón; ELHISSOUF, KHALID i tercer, MICO MARTINEZ, ANDRÉS. En categoria femenina Silvia Sarrión va resultar la guanyadora final sense massa complicacions. La corredora del C.E. La Vespa de Novetlè va enlairar als seus rivals des dels primers quilòmetres i no va veure perillar el seu avantatge en cap moment.

IMG_8404El president del club d’atletisme Ajos Xàtiva, Vicent Lluch, va explicar la seua satisfacció amb l’èxit de participació i l’ambient festiu que embolicava l’Albereda de Xàtiva en el matí del diumenge. Per la seua part el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, ha calificat la celebració de la prova «d’èxit degut a la elevada participació i el dia excepcional que va eixir»

No hay comentarios

Dejar respuesta