Xàtiva convoca els IV Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local

El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 6 de juny i finalitza el dia 19 de juny, inclusivament

Xàtiva,02 de junyde 2024.- L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat els IV Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local de Xàtiva. El termini per a realitzar la presentació de sol·licituds comença el dia 6 de juny i finalitza el dia 19 del mateix mes, ambdós inclosos. Els premis són organitzats per Oficina de Promoció i Ús del Valencià de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració de la Diputació de València.

La concessió de premis a l’ús del valencià en el comerç local és una acció que té com a finalitat potenciar, valorar i guardonar l’ús de la llengua pròpia en els establiments comercials. S’estableix una única modalitat de premi a l’ús del valencià en la retolació, tant d’exterior, interior i/ovehicles; i en el material imprés, com pot ser cartes i menús diaris, bosses comercials, factures o fullets comercials, entre altres.

Els premis tenen una dotació pressupostària de 4.000 € i es reparteixen de la següent manera: Un primer premi de 1.000 euros, un segon de 900 euros, un tercer de 800 euros, un quart de 700 euros i un cinqué de 600 euros. Podrà presentar-se a aquest premi qualsevol comerç, empresa i servei que desenvolupe la seua activitat en un establiment situat a Xàtiva, sempre que es tracte de persones físiques o persones jurídiques que tinguen un NIF que comence per A, B, C D, E F, o J. Només es pot presentar una sol·licitud per persona física o jurídica, i per a un únic establiment i les persones físiques o jurídiques premiades en les convocatòries dels anys 2021, 2022 i 2023 no poden presentar-se a aquesta edició.

La presentació de la sol·licitud i de la documentació necessària es farà a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva (https://xativa.sedelectronica.es) usant el tràmit «Sol·licitud per a participar en els IV Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local de Xàtiva» i acompanyant la documentació establerta a les bases.

No hay comentarios

Dejar respuesta