Més de 2000 xiquets i joves participen en activitats del programa Viu l’Estiu Jove de Canals

Durant els mesos de juny, juliol i agost, des de regidoria de Joventut s’ha posat en marxa el programa Viu l’Estiu Jove 2018 que ha comptat amb diferents iniciatives educatives i lúdiques que han donat resposta a més de 2.000 xiquets i joves de la localitat.

El total d’activitats realitzades han sigut nou, des d’animació infantil a l’Escoleta de la Torre, conta contes, animació i música als parcs o l’Escapada Jove, fins al Campament Municipal o l’Escola d’Estiu. Des de l’Ajuntament s’ha presentat una oferta d’oci molt variada per a xiquets fins als 17 anys del municipi i ha donat forma al programa de Viu l’Estiu Jove 2018.

joves-canals-3-diaridigital.esAmb totes aquestes activitats destaca notablement la diferència de participació respecte a edicions anteriors. En els Contacontes, activitat realitzada cada dijous de juny amb una temàtica diferent per a cada dia, han participat al voltant de 30 xiquets per setmana, sumant un total de 120 participants. Al voltant de les lectures, també s’ha realitzat l’Animació Lectora Infantil a la Biblioteca, cada dimecres del mes de juliol i agost, amb una participació que arriba als 50 xiquets.

farolet-2-canalsDestaca, notablement, la participació en la Nit del Farolet en la qual, segons la regidora de Cultura, Celia Ibáñez, “les xifres han superat totes les expectatives i, per descomptat, amb més de 1.500 participants podem dir que estem davant l’edició de la Nit del Farolet amb més canalins”. A més, aquest any es celebrava la 20a edició d’aquesta nit que ja és típica per als canalins i que continua endavant amb la col·laboració de Canals Ràdio i les regidories de Joventut i Cultura.

joves-canals-4-diaridigital.esLes activitats #LoveCanals i el Campament Municipal cada any compten amb més xiquets i joves inscrits de la localitat arribant, per primera vegada, als 60 participants. Com a conseqüència de l’èxit de l’última edició, aquest any s’ha ampliat l’oferta i, en el cas de #LoveCanals, els dies amb activitats programades han augmentat. Amb aquestes activitats s’ha donat resposta, un any més, a joves entre 12 i 17 anys amb activitats lúdiques, esportives, turístiques i culturals molt diverses.

joves-canals-1-diaridigital.esL’Escola d’Estiu és una de les activitats més assentades en l’Estiu programat des de l’Ajuntament de Canals i, aquest any, ha sigut l’opció elegida per més de 180 famílies que han inscrit als seus fills durant el més de juliol, agost o durant els dos mesos.

Per al regidor de Joventut, Ricardo Requena, “aquesta edició de Viu l’Estiu Jove 2018 ha demostrat que els xiquets i joves de la localitat necessiten activitats d’oci diferents i les famílies aposten cada vegada més per propostes lúdiques però també educatives com les que hem ofert aquest any”.

No hay comentarios

Dejar respuesta