L’Alcúdia de Crespins corona a Cristina Ortiz Barberan com a Festera Major del 2018

L’Alcúdia de Crespins va acollir dissabte passat dia 25 d’agost la presentació dels festers i festeres del present any. Des de les 19:00 hores, la comitiva va recórrer tota la localitat i va arreplegar a cada festera, acompanyada dels seus festers, en el seu propi domicili. Una vegada finalitzat el recorregut, sobre les 21:30, va començar la presentació, conduïda per la Festera Major del 2010, Laura Egido. L’encarregada de rebre als festers i festeres en l’escenari va ser la Festera Major del 2017, Mireia Beniel, qui al final de la cerimònia, va coronar a la Festera Major del 2018, Cristina Ortiz Barberan, com la màxima representant de l’Alcúdia de Crespins durant les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist i la Divinia Aurora.

Una vegada finalitzat l’acte de presentació, els festers i festeres van desfilar, acompanyats pels seus pares i mares, fins al CEIP La Sénia, lloc on es van donar cita 700 persones per a gaudir del Sopar de Gala.

D’altra banda, els dies 30 i 31 d’agost, es reprendran els actes que donen inici a l’agenda festera. El dijous 30 a les 22:30 en la Casa de la Cultura, se celebrarà la Nit de Teatre amb el grup local Pantomima Teatre Vicent Triguero mentre que el divendres dia 31, a les 23:00, hi haurà un concert en la plaça de la Constitució a càrrec de la Societat Unió Musical de L’Alcúdia de Crespins i a les 00:30, una serenata a càrrec de la Rondalla Barreja.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =