Localitzen amb vida a la dona desapareguda des del dilluns a Algemesí

Les brigades forestals del Consorci Bombers Valencia han localitzat a la dona desapareguda a Algemesí des de passat dilluns, de vora 70 anys.

A primeres hores d’este matí, al dispositiu de recerca que ja hi havia en marxa a la localitat, amb forces de seguretat, Ajuntament i Creu Roja, s’hi han sumat per part del Consorci tres brigades forestals, BRIFO, de les bases d’Enguera, Montserrat i Estubeny, coordinador de les brigades, cap de parc d’Ontinyent i sergent d’Alzira.

Es tracta de María Pilar Muñoz Blasco, una veïna d’Algemesí de 69 anys que havia sigut vista per última vegada aquest passat dilluns caminant, sobre les 13.00 hores, per la carretera de l’Hospital de La Ribera a Albalat de la Ribera, la CV-505, a l’altura del riu Xúquer. L’Ajuntament de la localitat havia sol·licitat la col·laboració ciutadana per a poder trobar-la.

Finalment, poques hores més tard, la BRIFO d’Enguera ha localitzat a la dona a una zona d’horts de Polinyà de Xúquer. Es trobava conscient, encara que cansada, i els mitjans sanitaris s’hi han fet càrrec de revisar el seu estat.

La BRIFO d’Enguera ha localitzat a la dona

No hay comentarios

Dejar respuesta