L’obra social la Caixa dóna 2000 € als serveis socials de la Llosa de Ranes

Ahir al matí l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar i el director de CaixaBank en la Llosa de Ranes, César Estruch, van signar un document en el que l’entitat bancària, a través de la seua obra social, dóna 2000 € a l’Ajuntament.

Concretament aquests diners aniran destinats al departament de serveis socials del poble, on serviran per a cobrir les necessitats bàsiques de les persones més desafavorides del municipi.

Es tracta de la continuació a una col·laboració per part de CaixaBank, que ja ve fent-se des de fa anys al poble: la cursa solidària. Els xiquets i xiquetes del CEIP Crist del Miracle aportaven aliments i productes de primera necessitat, que es destinaven a serveis socials, com a requisit per a apuntar-se en la cursa.

CaixaBank s’encarregava d’organitzar aquest esdeveniment esportiu i solidari (amb la col·laboració del col·legi i de l’Ajuntament), però com que enguany no s’ha pogut celebrar a causa de la pandèmia, des de l’entitat han cregut convenient donar aquests 2000 € directament als serveis socials del poble.

L’alcalde, Evarist Aznar, va agrair aquesta donació al director de l’entitat en la Llosa, César Estruch, i va assenyalar que “són eixos exemples que fan falta hui en dia en la nostra societat, en aquest cas, venint d’una entitat important en el nostre poble com és CaixaBank i la seua obra social”. Ajuntament de la Llosa de Rane

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + diecinueve =