Xàtiva convoca els XIV concursos de cartell i de dibuix amb motiu del 25 de novembre

Els treballs al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere es podran presentar fins el dilluns 9 de novembre

 La regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva convoca l’edició XIV dels concursos de cartells i de dibuix al voltant del 25N amb l’objectiu de prevenir des de la infantesa tota classe de violència.

Aquest any la data límit d’entrega és el dilluns 9 de novembre, i el concurs va destinat als alumnes de Primària dels centres educatius de la ciutat. S’estableixen dos premis per curs, de 1er a 6è de primària, que consisteixen en ambdós casos en un lot de llibres valorat en 50 euros junt amb un diploma acreditatiu.

Als dibuixos i cartells no ha d’aparèixer el nom ni la firma de l’artista, sinó que les dades (nom, cognoms, edat, curs i col·legi) s’han de posar a la part darrera junt amb un telèfon de contacte.

El jurat qualificador estarà format per l’agent d’igualtat municipal, una representant del Consell Municipal de les Dones per la igualtat i presidit per la regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva.

Tant els dibuixos com els cartells guanyadors quedaran en propietat de la regidoria de Dona i Igualtat, que exercirà qualsevol dret de reproducció o explotació.

«El 25N és un dia essencial per a aquest Ajuntament i volem continuar commemorant-lo. És veritat que aquest any no es podrà fer de la mateixa manera, però si mantneim la part de concursos dirigida al món educatiu», ha manifestat la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, qui ha indicat que «les bases ja han estat enviades als diferents centres educatius i la valoració de cada any d’aquesta activitat és molt positiva, ja que treballa la sensibilització de la infància davant aquesta problemàtica social».

No hay comentarios

Dejar respuesta