L’Inter Xàtiva Femení ha aconseguit proclamar-se campió de lliga en el seu grup de la 2n Regional, la qual cosa suposa aconseguir l’ascens a la Primera Regional on coincidirà amb el Ciutat de Xàtiva que ha aconseguit la permanència en la categoria.

En l’últim partit, jugat ahir en la Murta, l’equip va derrotar, sota els ordes de Sergio Francés, al Ciutat de Mislata B per 7-0. Abans d’iniciar el partit l’equip ja era campió de lliga perquè el Catarroja, amb el qual va arribar a aquesta última jornada empatat a punts però amb el golaveraje particular a favor de les xativines, va perdre a casa 0-1 davant el Paiporta B.

La crisi del Racing Xàtiva va motivar la creació de l’Inter Xàtiva aquesta temporada, club nou que va haver de començar a competir des de les categories inferiors. Bona part de l’equip va formar part del Racing Xàtiva que va aconseguir l’ascens a la Lliga Comunitat. Malgrat iniciar la lliga el Racing va acabar abandonant la competició. Gestionar la motivació ha sigut una de les tasques de l’entrenador. Han acabat la lliga amb 22 victòries, una derrota, 69 punts, 148 gols a favor i únicament 7 en contra.

No hay comentarios

Dejar respuesta